Kaptam egy 3 az 1ben korrektort. Van benne citromsárga, narancssárga és zöld is. Melyiket mire kell használni? (És hogyan? )
citromsárga narancssárga és zöld KORREKTOR??? Én olyanról még nem hallottam. Nem szemhéjfestékre gondoltál? Szerintem a hármat egyszerre használd, szép átmenetesre, valahogy így:
(olyan színeket nem találtam, de a technika ugyanaz.)
Sárga úgy tudom, hogy szem alá, a karikákra.
Zöld assszem valami pattanásra való (mármint ha jól emlékszem, leszárítja), de hogy az ne legyen zavaró, leszokás fedni a narancssárgával. Én így emlékszem, remélem, tudtam segíteni :)
15/L
Szia.Nekem is ilyenem van.
A citromsárga a szem alatti karikákra van,a zöld az a pattanásokra,a narancssárgát nem tudom,mert azt nem használlom :)
Szia
Gondolom a zöld olyan halvány almazöld, a "citromsárga" kissé vaníliás, a "narancs" pedig bézs(bőrszínű).
Ez egy jobbfajta kompakt korrektor(bár ez márkától is függ), nem pedig szemfesték :)
Így használd:
Zöld: segít a piros szín közömbösítésében. Hajszálértágulatok, bőrpír esetén érdemes használni. Illetve piros pattanásokra. És jól mondták, a zöld a piros komplementer színe.
Bézs, bőrszínű (narancsos): ez a bőr színéhez legjobban illő színárnyalat, a hegek, pattanások eltüntetésére alkalmas. Ezt viheted fel a zöld fölé is, vékonyan.
Sárga (citrom): a szem alatti sötét karikák, pigmentfoltok eltüntetésére alkalmas. Vékony rétegben kell felvinni, ellenkező esetben beül a szem alatti ráncokba, és csak kihangsúlyozzuk amit el szerettünk volna tüntetni.
(Ha túl sok került fel és sietni kell gyorsan nedves szivacsot ráütögetve lehet tompítani a hatáson).
Remélem jól írtam és nem kevertem össze semmit így késő este. :)
Itt leírják h melyik színt mire használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!