Jül nézne ki így a szobám? 13/L
Tesóm lehet, hogy még az idén elköltözik és én már egy jó ideje tervezgetem a szobám, hogy miylen legyen, ha elmegy. De mindig más tetszik meg és nem tudok egy állandót ami tetszene ... :S Ha tudtok légyszi írjatok ötleteket..
Mert most azt találtam ki, hogy 2 falon téglamikntás tapéta WANTED plakátokkal meg iylenekkel... Meg kováccsoltvas ágy..A maradék 2 fal meg halvány zöld [link] ilyesmi.. de az a baj, hogy ez igazán nem tetszik, hanem a zöld helyett narancssárgás színilyesmi: [link]
Fekete bútorral, ezt egy sorozatból szedtem, de fiú szoba :SS és most nem tudom miylennek kéne lennie pls írjatok ötleteket!! és hogy egyedi legyen picit változtatok amjd rajta, ha avlamelyik megtetszik XDD
A második kép nekem tetszik.
A téglamintás tapétáról annyit, hogy az nagyon gagyi. Ha nem igazi tégla, akkor ne akarjon annak kinézni.
jólvan máá elírtam :D
Am köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!