Milyen színű és milyen (mekkora méretű) mintás legyen a szobám fala?
Figyelt kérdés
1/ Világos, napfényes a szoba.
2/ Plafon és a nyílászárók fehérek.
3/ Egy nagy kép biztosan be lesz téve a falra, ennek színei: barna, sötét zöld, narancssárga, rozsdabarna. Képkeret nincs.
4/ Szekrénysor színe: világos fa és törtfehér együtt.
5/ Fotel, ágy, asztal és többi nagyobb bútor színe: mélysötét barna és vajszínű.
Na ezekhez milyen fal legyen?
Sötét alapon világos mintás vagy fordítva?
És mégis milyen színű legyen az alap?
Teljesen tanácstalan vagyok. Segítség! :)
2011. szept. 15. 14:54
1/2 Ágh Ferenc válasza:
Szia! Bocs a tegeződésért de így könnyebb lenne! Lenne ötletem, de jó lenne, ha e-mailban működhetne a dolog, mert képet is tudnék mutatni, ha vállalod! Tudtommal szabad az én címem. Üdv.: Feri.
2/2 Ágh Ferenc válasza:
Itt próbálok valami ötletfélét küldeni.Nem feltétlenül ezekkel a színekkel, de hasonló megosztásokkal talán még minták sem kellenének. Mivel ez sincs még teljesen kész láthatóan, a világos csíkokra kerülhet bordűr is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!