Hogyan rendezzem be az új szobám egy kicsit rockeresebben?
fehér tapéta fekete mintával vagy bézs, bézs mintás tapéta,valami halvány barna, nem rég láttam tök szépeket az obiban volt piros is ;) mondjuk én a fekete után kék párti vagyok de hát ízlések és pofonok :D úú volt egy baromi szép fekete tapéta is *.* de ha fehér a fal akkor a poszter jó ötlet, akár te is rajzolhatsz valamit vagy egy lapra, szép betűkkel ráfirkantod a kedvenc bandáid neveit, dalszövegeket, van egy csomó ilyen kép a neten. esetleg ráfestesz valami rockereset a falra (pl banda logo) vagy (ez most nem tudom hogy jutott eszembe) egy régi fekete pólódat (minél rockeresebb annál jobb) kicsit szétszaggatod es felrakod a falra mint valami faliszőnyeg :D keress rá neten (angolul, úgy több a jó találat esélye ;) ) vagy ha van we heart it-ed akkor ott is találhatsz tuti ötleteket ;) ha eszembe jut valami, akkor szólok :D
14/l
Én is tapétát javasolnék, vagy esetleg, ha van egy kis kézügyességed, akkor nyomtattass A3-as papírokra rockegyüttesek logóit, majd vágd ki őket negatívba, hogy egy sablont csinálj belőlük, és fesd fel a falra feketével! Ez még a pirossal is jól mutatna (szerintem).
Gondolkozz el a szőnyeg, a függönyök, az ágytakaró színén.
Talán kicsit extrém, de ha tudnál szerezni jó sok sörös vagy üdítős doboz nyitófület, akkor király lámpaburát lehetne belőle készíteni a mennyezetre, így:
Szia! Szerintem is egy bézs/fehér fal lenne a legjobb és a kiegészítők (párna, függöny, ágytakaró, szőnyeg...stb.) lehetne piros vagy mentol színű. A falra CD lemezeket is ragaszthatnál a posztereken kívül. Mondjuk gitár alakú polcok vagy valami gitáros is jól mutatna. Egy nagy szöveg, ha "beüttök" a falba, és ráakasztasz egy pár szegecses bakancsot, jó kiegészítő lenne.
Remélem segítettem, sok sikert a rendezgetéshez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!