Hogyan rendezzem be a szobám, hogy a lehető legnagyobbnak látsszon, ill. minél több hely legyen?
A szobám alapjában nagyon kicsi lesz (költözünk), és nem tudom, hogy hogyan lehetne berendezni, hogy minél több hely legyen, ill. minél tágasabbnak látsszon.
Kb. így néz ki, az ágy egy kicsit hosszabb, de nem vagyok túl jó rajzolásban.
Ahol a kisebb szekrényeket jelöltem, nem lehet mást odarakni, mert tetőtéri szoba, így nincs megy ott a magallág, ill. az ágyamnál sincs meg a teljes magasság, kb. a kéménytől kezdődően van meg a rendes belmagasság. Ide még be kéne rakni egy íróasztalt, széket, és min. szekrényt. A kéményen és a polcon kívül minden mozgatható. A fotelt talán kiviszik a szüleim, de ez sem biztos.
Nagyon megköszönném mindenkinek a segítséget, és minden normális válaszra megy a zöld pacsi. :)
14/L
Szia!
3x4 méteres szoba nem kicsi, még ha tetőtéri is!
Így nehéz megmondani, mert nem tudjuk, hogy pontosan hol van a kémény és melyik bútorod mekkora.
Ami lényeg, hogy nem baj, ha nem tágas a szobád, így legalább olyan kuckós hatása van, nekem az jobban is tetszik!
Ami fontos, hogy az íróasztalod úgy helyezkedjen el az ablaknál, hogy ne árnyékolj magadnak.
A többit variálhatod kedved szerint.
Válassz a festésnél nagyon világos színeket amivel a plafont is fesd be. Hogyha a bútorokat mondjuk szorosan egymás mellé rakod akkor spórolhatsz helyet. Ha beraksz mondjuk parkettára egy a falhoz passzoló színű szőnyeget mellet hogy dekorál nagyíthat is! Valamint nem tudom te mennyire vagy az a poszterezős fajta lány de ha az is vagy akkor ne tegyél nagyon sokat a falra, esetleg csak egy-két darabot elszórva. Amit viszont ajánlok az egy nagy legyező ::)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!