Hogyan rendezzem be a szobámat ha nagyon kicsi?
Figyelt kérdés
A szobám sötétlila színű és nagyon kicsi.
sajnos a zongorám nagy helyet elfoglal.van benne 2 nagy bútor egy kicsi és egy két méter hosszú ágy. Az íróasztalom nem olyan nagy.Koszi a valaszokat!
2014. jún. 23. 13:14
1/6 anonim válasza:
Ha kicsi a szobád, mindenképp kerüld a sötét és élénk színeket! A legjobb ha a falakat fehéren hagyod! Esetleg próbáld meg az emeleteságyat!
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod a cikkeket mnegnéztem és nagyon jók! Sajnos a zongorám marad a szobámban. Én azt tervezem hogy a plafont fehérre festem és fehér/esetleg világos szinű tapétákat ragasztok a falra!:)
2014. jún. 24. 13:27
5/6 anonim válasza:
Nekem lehajthatós az ágyam, ami a szekrénybe van beépítve + kicsi szobába világos fal.
6/6 helga_laura válasza:
nekem a szobám inkább hosszabb mint szélesebb ezért akárhogy rendezem be mindig kevés a helyem...igy hat apával megbeszéltük h galériaágyat csináltatunk...igy az íróasztalodat betolhatod az ágy alá és máris felszabadul egy íróasztalnyi hely :)
ilyenre gondolok: [link]
remélem segítettem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!