Kicsi és sötét színű a szobám hogy tudom világosabbá tenni?
hát szerintem sok mindent nem tudsz tenni az újrafestésen kívül, esetleg növényekkel, de nem tudom hogy az mennyit segítene
ha festesz, akkor úgy tedd, hogy amellett hogy világos a szín, ne legyen komor se, nekem pl a merev fehér olyan kórház szín
erről jut eszembe, esetleg ha csak a plafont lehúzod fehérre, már az is sokat segíthet!
Én is arra gondoltam,hogy vannak ezek a falmatricák,azzal is világosíthatod.Ikeában van ilyen 4 db os tükör,öntapadós a hátulja,szekrényajtóra is fel lehet tenni,nekünk már 2 éve meg se mozdul szerencsére,és sokat javít,meg még praktikus is:D
aztán a falipolcom alján és a gardrób díszlécén is ilyen öntapadós pici elemes led lámpák vannak,mindig megy szinte,és már 2 éve nem merültek le,a led energiatakarékos,lidl-be vettük.Esetleg tényleg led szalaggal lehat az ablakot,ajtót körbevenni..
Fehér párnák,világos takaró,bambuszok,a pici helyen megférnek sima vázában is..ezek mind barátságosabbá varázsolják a szobát szerintem.
Ha lány vagy akkor 1-2 csillogó,flotteres párna,azok is jól verik vissza a fényt,világosítanak.Fiúnak esetleg sima fényes fehér,bőr hatású anyagok.
Fiú vagyok:D
Igen, elötte kellett volna gondolkodnom, legalább most már egy életre tudom hogy a sötét fal kis helységben rossz.
Ezek a kis led lámpák érdekesnek tűnnek. Tükör meg jó lenne de úgy tudom az áruk elég sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!