Hogy tudom kicsi sötét lakásomat világosabbá tenni? Bővebben lent!
Sziasztok!
Örököltem egy régi L alakú vályogházat, ahova most fogunk beköltözni a párommal. A ház ketté lesz osztva, az egyik fele ki lesz adva, átmenetileg, mivel még elég fiatalok vagyunk és ohne gyerek.:)
Szóval úgy fest mi kapjuk a jobb elrendezésű lakrészt,ami a kertre néz és nem az utcafrontra, egy hátránya van: a fürdőszoba és a konyha nagyon tágas és szép világos, a nappali viszont szűkös és fénytelen (mivel az előbb említett két helyiség felfogja a fényt.
kérdésem, hogy hogy tudom fényesebbé és optikailag tágasabbá varázsolni a kis nappalit?
Azon kívül persze, hogy sok fényforrást helyezek el?
Előre is köszi a válaszokat!:)
Ha van rá lehetőség, nyisd egybe a konyhával.
Valamint világos, vidám színekkel fessétek ki, a bútorok is olyanok legyenek. Ha nincs fény, a legjobb a fehér-citromsárga-narancssárga kombináció, mert napsütötte hatást kelt. Valamint sok tükör, ezek optikailag nagyítják a teret.
Az első jól mondja: narancssárga, sárga színekkel variálj, tükrökkel is fokozhatod a hatást.
Ha tudsz nyiss egy ablakot a déli oldalon. Attól, mert vályogház, még tehetsz bele ablakokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!