Sötét barna hajam van és szeretném pár árnyalattal világosabbá tenni. Ha csak simán befestem hajfestékkel az befogja? Nem szeretném "szivatni"!
Nekem is sötétbarna hajam volt, és most szőke. Nem volt leszívatva, bár kb. 7x lett festve, hogy szőke legyen.
Ajánlanám neked a szőke hajfestéket, az világosítja a hajad. Ha nem akarpd, hogy nagyon világos legyen, hamvasszőkét vegyél.
igen, mert az szív is. Én vöröset festettem még 1 évvel ezelőtt, és véletlenül ilyen szívós izét vettem, az is palette volt. Hát... ilyen világos vörös lett. Nem szívott sokat a hajamon, mert a fodrászom nem hagyta szerencsére. Úgyhogy hidd el, olyan festéket használtál.
Kérdező, a lány már írta. Ez olyan festék, ami szív is. A palettének vannak ilyen termékei, rossmann-ban nézz szét. De szerintem menj vele fodrászhoz. Ő tudni fogja. De hidd el, ugyanúgy szívja a hajat, mintha hidrogéneznéd, csak több lépésben, és drágább, mert ugye mindig festéket veszel. Szerintem kérdezz meg egy fodrászt, hogy érdemesebb. Én profival csináltattam, és nem ment tönkre a hajam. Selymes maradt a hidrogénezés után is, nem használtam eddig semmit rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!