Szerintetek mennyire "ciki" az, ha valakinek még nincs fürdőszobája és benti WC-je?
De ezt csak akkor lehet észrevenni, ha valaki személyesen elmegy hozzá, ugyanis a tisztálkodást ugyanúgy napi szinten megoldják, mint annak, akinek van fürdőszobája. Tehát a higiéniával semmi gond, rendszeresen tisztálkodnak és soha sem büdösek.
Ti hogyan reagálnátok le azt az esetet, amikor elmentek egy ilyen helyre és amikor WC-re szeretnél menni, elküldenek a kinti (szépen kifestett, tiszta, higiénikus, de) árnyékszékre?
Mit gondoltok erről?
Én cikinek tartom,mert már nem luxus egy fürdőszoba..
Nem beszélve arról,hogy én nekem is van egy kolléganőm aki ahogy írtad nem koszosak,tiszta ruhában járnak dolgozni,de nincs se wc,se fürdőszoba a lakásban..De a legújabb 200 ezres mobil telefon az megvan neki,és Plazma Tv is..Ez sem érdekel mert mindenki arra költi a pénzét amire akarja,de ne sírjon nap mint nap,hogy nincs pénze megcsináltatni a fürdőszobát!.(pedig a másik kollégánk férje víz szerelő,és ebben dolgozik,és ő is felajánlotta,hogy olcsóbban megcsinálja nekik)persze sosincs erre pénz..(most éppen azt vette a fejébe hogy karácsonyra lízingelni akar egy új drága autót,mert égőnek tartja a Suzuki Swift autóját...
Szóval ilyenkor igenis ciki ha nincs!!!
hát elmennék arra a WC-re. azt gondolnám, hogy nem tehetik meg, hogy építsenek egyet, de rendes emberek, mert rendesen tisztálkodnak ahogy írtad.
sok ismerősömnek van fürdőszobája és WCje is de egy ocsmány, mert ott cigiznek, a kád meg vastag réteg kosz.
Nekünk se volt sokáig, mert szegény anyum hiába spórolt rá (két gyereket nevelt), de apám minden pénzt "elivott" sajnos.. :(
Ha most látná, hogy mindkét gyerekének 2 fürdőszobája van és 2 wc-je....!!! (sajnos már régen meghalt).
Azt gondolom, hogy ez manapság (21. században!) már nagyon ciki!...
Főleg akkor, ha a szobában meg számítógép és internet van!
Szerintem alapvető szükséglet, hogy a lakásban BENN legyen a W.C. és a fürdőszoba. Nem muszáj sarokkádas, kétmosdós luxus-fürdőszoba, de legalább egy zuhanytálca, mosdó, W.C. legyen... Ez egyáltalán nem nagy luxus!!!
"...De luxus a fürdőszoba. Legalábbis vidéken biztos..."
Én meg azt tapasztalom, hogy éppen vidéken sokkal nagyobb, sokkal drágább házak vannak, mint a városokban...
Elég sok vidéken élő rokonunk van, mi is 20 évig éltünk "vidéken", mindegyik rokonnak emeletes háza van, mi is 100nm-es házat építettünk, plafonig csempés fürdővel és W.C.-vel 30 évvel ezelőtt...
Én kb. 40 évvel ezelőtt jártam olyan vidéki házban, ahol a kertben volt a budi, de ár év múlva ez a család is fürdőszobát építtetett... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!