Valaki eltudná nekem magyarázni, hogy mi is az a Feng shui?
Figyelt kérdés
Érdekelne a Feng Shui! Szeretném valamilyen ilyen módon berendezni a szobámat(házamat).2009. okt. 20. 11:03
11/15 anonim válasza:
Minden beletartozik a feng shui-ba. A színek, a formák, a képek a falon, a dekoráció, mindezek energetikai háttere, a bútorok helyes elhelyezése, mindezek összhangja. Pl az említett ágy ne nézzen az ajtó felé, vagy legalábbis nem szabad úgy feküdni rajta, mert kiáramlik az energia a szobából és nem tudod magad kipihenni. Van olyan része is, hogy meg kell világítani valamelyik sarkot a szobába és akkor több energia fog termelődni vagy jobb lesz a közérzeted. Szóval lakberendezéssel kapcsolatos. Próbáltam konyhanyelven fogalmazni, érzésem szerint sikerült is. Egyébként van egy rakás ilyen oldal, ami ilyenekkel foglalkozik, ott szaknyelven is le van írva.
12/15 anonim válasza:
A feng shui az egy nagyon jó dolog, de csak akkor ha hiszel benne, ha hiszel benne, hogy egy váza a polcon jó dolog, akkor az is lesz :D
13/15 anonim válasza:
Én még a karácsonyt is a feng shui szerint alakítottam ki, egy oldalról loptam az ötleteket...;) ÉLJEN A FENG SHUI
14/15 anonim válasza:
és a karácsonyfa is feng shui szerint lesz feldíszítve?
15/15 anonim válasza:
Mit jelent a feng shui? A feng shui (szó szerinti fordításban „szél és víz”) egy olyan lakberendezési irány, amiben olyan otthont rendezhetsz be, ahol jól érzed magad, kipihent és energikus lehetsz, és lehetőséged van fejlődni, beteljesíteni álmaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!