Valaki eltudná nekem magyarázni, hogy mi is az a Feng shui?
A Feng Shui olyan energiákat tud felszabadítani mely gyökeresen megváltoztatja az életünket. Lakásunkat érdemes ezek figyelembevételével átrendezni, esetleg átalakítani.
A három legfontosabb szoba amellyel kezdenünk kell ha átrendezésre adjuk fejünket a hálószoba, fürdőszoba és konyha. Ezek a szobák különösen nagy energiákkal bírnak. Ezeknek a szobáknak az energiáit különösen nagy figyelemmel kell kezelni hiszen nagy hatással lehetnek egészségünkre, közérzetünkre.
És hogyan lehet ezt megtanulni?
Vagy honnan tudunk megbízható, Feng Shui módszert alkalmazó szakembert találni? Mert nekem úgy tűnik, ez egy olyan dolog, amivel könnyen zátonyra futhat az ember,ha nem a megfelelő helyről választ hozzáértőt...
Akár neten is utána nézhetsz sőt kezdetnek ezt ajánlanám.
De ezt a feng shui "felfogást" célszerű már építkezésnél előtérbe helyezni, ha hiszünk benne, mert feng shui szerint két szemben álló ajtó, vagy egy hosszú folyosó is negatív energiákat hordoz.
Az építkezés dologgal már egy kicsit elkéstem :)
Olvastam már erről a témáról, de valahogy még sosem sikerül megértenem a dolog eszenciáját...Szerintem itt igazi segítséget csak valódi szakembertől kaphatnék, itt olyan apróságokon múlhat minden, amiről ha olvasnék, talán akkor sem érezném, hogy lényeges...
Szerintem itt olvass utána!Elég sok érdekesség le van róla írva.
Hát igen, ez olyan kirakat cikk az egészről, mondhatnám az alapozás alapozása :/
De azért köszi a linket, az "Intimszféra, avagy a jó háló titkai" cikk bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!