Hogyan lehetne berendezni, hogy jól nézzen ki?
Őszintén szólva én egyetértettem eddig azokkal amiket írtál, de ezt az arrogáns stílust nem bírom elviselni csak azért, mert neked nem tetszenek a tükrök.
Azt írta a kedves válaszadó, hogy utálta, MAJD miután lecserélte rájött, hogy sokkal nagyobbnak tűnt és világosabbnak a szoba vele, mint nélküle. Mi nem érthető ezen? Nem szánszándékkal b-ott ki magával.
A másik meg az, hogy nagyon szép, ízléses kis tereket linkeltél, de ez nem cáfolja azt, hogy a tükör hasznos dolog. Meg lehet oldani nélküle is, de vele együtt egyszerűen tágasabb. Ha te nem szereted, nem kell használnod, de értsd már meg, hogy az emberek 80%-ának meg tetszik és kész!
"Innentől kezdve felesleges kampányolni, hogy nem kell az. Majd az illetékes eldönteni, hogy neki tetszik-e vagy sem."
:) nem mellékesen szólásszabadság van :)
Aki mást mond az még nem arrogancia, ezt a ballibsik mondják arra aki nagyon mást mond, nehogy változás legyen. Itt nem csak arról beszélek azért hogy nekem nem tetszik. Érveket és példákat is mutatok így meg egész más azért ez a dolog. Az hogy utálta de nagyobb is volt erre azt tartom a legjobb nézőpontnak, hogy a lelki nyugalma és irritáció mentes otthon az fontosabb egy kis optikai trükknél. Szóval ilyen áron nem kell tükör cucc.
Persze tudom én is hogy nem szántszándékkal cseszett ki magával és ilyet nem is mondtam, csak hogy benne volt a mellékhatása is. Van haszna a tükörnek de ára is van mindennek! Növelni növel irritálni is irritál. Akkor megéri? Ez ilyen és az emberek 80%-ának azért nem tetszik a fölösleges tükör. Nem tudom ezt honnan vetted.
A tükörjavasló vagyok, és nem akarom senkire ráerőszakolni a tükröt, én kérek elnézést, hogy nem azt javaslom, takarjunk le minden tükröt.
Azt írod, kedves tükörellenző, nagy arccal, hogy a kicsi is lehet otthonos, ehhez képest lakberendező oldalakról linkelsz be mindenféle, otthonosságot nélkülöző sablon szobákat. Süt róluk, hogy berendezett sarkok, és a kutya nem lakja őket, ugyanis akkor ki is derülne, hogy szép lehet a szemnek, de se otthon nem érzi magát benne a gyerek, se nem praktikus a sok praktikusnak kikiáltott elrendezés, mert minden csak útban van épp ott, ahol van.
Erről sem óhajtok vitát nyitni, de nekem nem tetszenek a linkjeid, túl sterilek.
A Kérdezőnek meg természetes, hogy nem kötelező tükrözni, ötleteket kért, adtam, te meg itt felfújtad valami általad mondvacsinált ellenkampánnyá. Tehát inkább te akarsz akármit is ráerőszakolni a kérdezőre, mint én a tükör javaslásával, mert zavaróan erőszakos vagy. Kerüld a tükröket, mert gonosz lelkek szállnak beléd általa, de attól még nagyon hasznos dolog.
Politizálni én se szeretnék itt mert egyáltalán nem ide illő téma, csak pont olyan szövegek jöttek és mellékesen hozzátettem. Ez csak ennyi át is kell ugrani. A linkelt szobáknak egy része biztos berendezett sarok ezt tudom én is és írtam is csak példaszerűek. Konkrét javaslatnak én se mutatnám. Valahogy úgy is írtam annyi látszik belőlük mennyire nem muszáj a tükör. Az otthonosságuk az más, csak a tükör fölöslegességére mutatott rá mindegyik. Ellen kampány? A médiából és netről épp elég bamba design dumát hallhat a kérdező is, olyanokat amikkel nyugodt otthont biztos nem tud összehozni. A tökör-marhaságnak még így is nagyobb "kampánya" van, bőven belefért ennyi. :) Ráerőszakolni úgy sem tudok semmit, amúgy a médiából ami ömleng az talán nem erőszakol rá senkire semmit?
"Kerüld a tükröket, mert gonosz lelkek szállnak beléd általa,"
Jó poén :) ott a pont csak nehogy valaki komolyan vegye.
"de attól még nagyon hasznos dolog."
Mi a haszon ebben az esetben? Ez ettől függ. Van egy haszna és van egy ára is. Mint mindennek. Növelni növel. Irritálni is irritál. Nehéz összeadni a kettőt?
A csapból is a design hablatyok folynak tükör meg merész falszínek, króm és UV zöld fal és ilyenek. Csak éppen az élhető otthonok a sok frusztrált embernek jobbak lennének, mindenféle "nagy" ötletek nélkül.
Basszus ez nagyon durva hogy te ennyire ki tudsz akadni azon, hogy rajtad kívül mindenki más a türköt javasolta...
" Van haszna a tükörnek de ára is van mindennek! Növelni növel irritálni is irritál. Akkor megéri?"
Figyelj már!
Attól hogy téged irritál valami másnak még tetszhet! Aranyosak a linkelt kis terek, de tükörrel jobbak lennének! Ennyi.
"Basszus ez nagyon durva hogy te ennyire ki tudsz akadni azon, hogy rajtad kívül mindenki más a türköt javasolta..."
MINDENKI? Miféle mindenki? Itt páran? Na és? Kiakadás? Akkor ne olvasd el. :D Inkább az értelmére kellene odafigyelni és már letudd a téma. Növel okés, zavaró ez meg nem mellékes asszem. Nehéz olvasni? :)
" Van haszna a tükörnek de ára is van mindennek! Növelni növel irritálni is irritál. Akkor megéri?"
Figyelj már!
Attól hogy téged irritál valami másnak még tetszhet! Aranyosak a linkelt kis terek, de tükörrel jobbak lennének! Ennyi.
Ez nem így megy. Vannak dolgok amik általánsan jól vagy zavaróan hatnak. Nagyon régi de ha nem tudnád... Mérhető az emberek pulzusán ha a szobájukba pl növényeket tesznek. Akkor is ha kirándulni mennek. Azért mert ez általános hatás, van ami jótékony. Ez nem attól függ ha valakinek nem jönnek be a növények egy lakásban. Az ízlés az más. A hatás ettől megvan.
1 szempont: a lakás kellemesen hasson. Az olyan megoldások amiknél ez nem teljesül hanyagolandóak. Szóval növel? Igen de na és? Frusztáló hatású és ez fontosabb. Persze aki már nagyon stresszes abba beleillik és nem veszi észre. Az egyik válaszoló észrevette és ez jó is. Ott a pont.
"1 szempont: a lakás kellemesen hasson. Az olyan megoldások amiknél ez nem teljesül hanyagolandóak. Szóval növel? Igen de na és? Frusztáló hatású és ez fontosabb."
Utoljára írom le:
Itt te vagy az egyetlen, akinek beteges szorongásos frusztrációja van egy tükör láttán. Normális ember díszítő elemet, térnövelő hatást és egyéb funkciókat lát benne, KELLEMESEN érzi magát vele, ha már egyszer belerakta az otthonába.
A vitát itt lezártam mert egyértelműen látszik, hogy elmeháborodott vagy ha neked ez ilyen fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!