Miből és hogyan fogom berendezni új lakásunkat?
Használt bútort akár ingyen is szerezhetsz.
A jövedelmetekből nem tudtok berendezésre költeni?
igen, vaterán, teszveszen kell nézelődni. ismerőseim fillérekért fogtak ki marha jó ikeás cuccokat.
amúgy a szülői házból nem tudtok elhozni pár nélkülözhető dolgot?
az apróbb dolgok legalább megvannak? vállfák, ruhaszárító?
mosógép sem lesz? kézzel mosni bizony nem élmény 3 emberre.
amúgy ha a fővárosban éltek, akkor érdemes megnézni a szállítássérült, szépséghibás műszaki dolgokat árusító üzleteket. nekem onnan van a hűtőm és a mosógépem. a mosóval volt pár baj, de a hűtő kifogástalan.
a fürdőszoba bútor mi a faxnak? nekem egy kis 10ezres tükrös szekrényem van, és ennyi.
amúgy az én lakásom is kicsit szedett-vedett, van itt örökölt bútor, lányszobám maradéka, ajándékba kapott kiszanált dolgok a barátoktól, és néhány olcsóbb ikeás praktikus darab.
a szekrénysor sztem felesleges. nincs beépített gardrób? abban egy halom gúnya elfér. ha nincs, akkor is arra lenne érdemes gyűjteni nagy böszme szekrénysor helyett, ami csak a szoba terültéből vesz el, de igazán kihasználni nem tudod.
Ha a csekkek kifizetése után marad 160-170 ezer, az hármótoknak bőven elég. Kajára mi nem költünk 4-en, két kamasz gyerekkel 30.000.- ft-nál többet. Akciósan kell vásárolni, otthon főzni stb.
Nálunk használt bútor, háztartási gép ügyben sokszor tudna segíteni a plébániák, Családsegítő, védőnő is. (Címeket adnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!