Hogy tudnám Úgy berendezni a szobám hogy stílusos legyen?
Bátran fesd színesre a falakat, ma nagyon menő, hogy minden fal más színű. Kell egy desing csillár, karnis, függöny, kagylófotel :-)
Akassz szélcsegőt a plafonra, csingilingiket az ablakba, s teryíts egy klassz takarót az ágyra.
Ha pénztárcád bírja, vásárolj, szuper dolgokat lejhet kapni, érdemes bemenni egy-egy bútoráruházba, ha másért nem, ötletekért.
Először is rakj rendet :) és selejtezd ki, amit csak kerülgetsz vagy nagyon utálsz. Aztán ötletként válassz ki egy színt vagy képet, tárgyat, ami már biztosan tetszik és keress vagy készíts ahhoz hangulatban passzoló kiegészítőket a szobádba - ágytakaró, szőnyeg, képek, függöny, párna, lámpabura, kerámiák, szobanövény... Sok mindent ezek közül házilag is meg lehet valósítani, akár meglévő tárgyakat átfesteni, beburkolni, bekeretezni, de körülnézhetsz pl. az Ikeában is.
Ihletadónak: [link]
szerintem ha van mod festésre akkor legyen élénk vörös,vagy barnás,lehet 200 ft-okért falmatricákat,vannak japán irások is,már nem emlékszem hol de neten is érdemes körül nézni (vaterát ajánlom)
a másik ötletem hogy aludj a földön matracon.Nem viccelek a japánok (uu de bocsi lehet h azok a kínaiak) ott alszanak (biztos tudod) és még állitolag egészséges is. :D
ELŐZŐ VAGYOK,BOCSI NEM IDE AKARTAM IRNI (NE SZAVAZZATOK LE) DE HOGY IDE IS IRJAK VALAMIT:
Mindenképp festess szerintem ha mododban áll.
Poszterezd ki(jol mutat ha parafatáblán van) vegyél lávalámpát (nálam örök kedvenc)
én azt csináltam most karácsonykor hogy égősort rajtam a szekrényemre. Eszméletlen szép lett :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!