Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan lehetne berendezni,...

Hogyan lehetne berendezni, hogy jól nézzen ki?

Figyelt kérdés
Nem rég vettünk házat, eddig így rendeztük be nagyjából. Milyen legyen a fal színe? függöny? szőnyeg? mit hogy hova tegyek? Amit látjátok három helységről lenne szó. Ahol csak két fotel van oda szeretnénk inkább egy kis kétszemélyes kanapét. Szerintetek?

2013. júl. 16. 11:36
1 2 3 4
 11/33 TappancsMancs ***** válasza:

9-es a linkek elejét néztem csak de jók a használtak. Két dolog :) MINDEN ! mehet a kukába, mindegyik ízléstelen.

"A 2 főre egy 2-3 fős kanapé + egy fotel bőven elég!"

Sajna nem elég és helyük is van rá ez látszik. Ha ketten laknak is vagy akár egyedül a normál vendégfogadásra alkalmas és bevált nappaliban 4 ülőhely van. Kettő a háziaknak és két vendégnek való. Az már ízlés és választék kérdése hogy ezt 2db 2 személyessel oldják e meg, vagy 1db 2 személyes és 2db fotel. Mindkettő teljesen jó.

2013. júl. 18. 12:00
 12/33 TappancsMancs ***** válasza:
A képekből a szobák egésze alig alig kivehető de ha jól látom két nappalitok van, mindkettőben ülőgarnitúra. Ha cseréltek letisztultabbra elég egy nappali de azt klasszul.
2013. júl. 18. 12:05
 13/33 anonim ***** válasza:

"A tükrök szerintem egy jó nagy mai design duma és csak beetetés. :)"

Nem éppen, nekem 3,5*2 méteres szobám volt, és a rövidebb falon végig tükrös beépített szekrény volt. Utáltam a sok tükröt, a fehér színű szekrényt és a fehér színű falat! Amikor elköltöztem, megbontottuk a szekrényt, csak fele maradt ott, a falak pedig pasztellzöldek lettek, optikai csalódás ugyan, de legalább fél méterrel rövidebbnek tűnik a szoba!

A másik, hogy sokkal világosabb is volt, nem csak a fehér fal miatt, hanem, mert a tükör szórta a szoba sötétebbik felébe a fényt.

Én nem vagyok designer, úgyhogy nem divatból írtam, amit írtam, hanem tapasztalatból! És a tükröket világos falszínnel egyébként évtizedek óta használják enteriőrtágításra.

2013. júl. 18. 12:16
 14/33 anonim ***** válasza:

+ még valami! ha linkelnél alaprajzot, méreteket is írj! szívesen csinálok 3d látványtervet ha van hozzá alapom.

A tükrök valóban jó ötletek (pl. hálóba tükrös gardrób, előszobába nagy tükör a fogasok mellé, stb.)

2013. júl. 18. 12:40
 15/33 TappancsMancs ***** válasza:

"A tükrök valóban jó ötletek (pl. hálóba tükrös gardrób, előszobába nagy tükör a fogasok mellé"

Aha csak ezeknél van szerepük is oda kellenek.

"Utáltam a sok tükröt, a fehér színű szekrényt és a fehér színű falat! Amikor elköltöztem, megbontottuk..."

Nem csodálom hogy utáltad. :)

"optikai csalódás ugyan, de legalább fél méterrel rövidebbnek tűnik a szoba! "

Igen ez csak optikai csalódás, egy otthonos otthon nem optikai trükkökön alapszik. Ha kicsi hát legyen kicsi, de kellemesen berendezetten az kellemes is lesz.

2013. júl. 18. 13:59
 16/33 TappancsMancs ***** válasza:

Példák a kicsi szobák berendezésére, mondjuk ezek valamivel azért a 3,5 x 2 m-estől nagyobbak, de az jól látszik hogy attól mert kicsi nem kell tükör. Lehet azt szuperül berendezni. A stílus meg más a példa ebből is érezhető.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 18. 14:19
 17/33 anonim ***** válasza:

77%-os neked a tükörellenesség a fétised?

Ne bántson már, hogy másnak tetszik a tükör. Azon egyszerűen nincs mit cáfolni, hogy a jó helyre téve világosabb és tágasabb tőle a szoba, mivel tudományos tény (optikai csalódás ugyebár, mint már említettük). Innentől kezdve felesleges kampányolni, hogy nem kell az. Majd az illetékes eldönteni, hogy neki tetszik-e vagy sem.

2013. júl. 18. 14:36
 18/33 TappancsMancs ***** válasza:
Nyomatják a médiában ezt a tükör kell és dejó dolgot, van aki ezt mondja elmondhatja én is elmondhatom mennyire zavaróan hat az ember életterére. Az egyik hozzászóló el is mondta mennyire utálta. :)
2013. júl. 18. 14:53
 19/33 anonim ***** válasza:
Azt is elmondta, hogy méterekkel nagyobbnak érezte vele a szobáját. Ilyen kiragadásokkal ne példálózz, mert féligazságok.
2013. júl. 18. 14:55
 20/33 TappancsMancs ***** válasza:

Kicsi szoba kb 2m x 2,5m és tutijó:

[link]

2,5m x 3m:

[link]

Van tükör? Nincs és nem is kell, klassz mindkettő így ahogy van. :)

2013. júl. 18. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!