Hogyan lehetne berendezni, hogy jól nézzen ki?
9-es a linkek elejét néztem csak de jók a használtak. Két dolog :) MINDEN ! mehet a kukába, mindegyik ízléstelen.
"A 2 főre egy 2-3 fős kanapé + egy fotel bőven elég!"
Sajna nem elég és helyük is van rá ez látszik. Ha ketten laknak is vagy akár egyedül a normál vendégfogadásra alkalmas és bevált nappaliban 4 ülőhely van. Kettő a háziaknak és két vendégnek való. Az már ízlés és választék kérdése hogy ezt 2db 2 személyessel oldják e meg, vagy 1db 2 személyes és 2db fotel. Mindkettő teljesen jó.
"A tükrök szerintem egy jó nagy mai design duma és csak beetetés. :)"
Nem éppen, nekem 3,5*2 méteres szobám volt, és a rövidebb falon végig tükrös beépített szekrény volt. Utáltam a sok tükröt, a fehér színű szekrényt és a fehér színű falat! Amikor elköltöztem, megbontottuk a szekrényt, csak fele maradt ott, a falak pedig pasztellzöldek lettek, optikai csalódás ugyan, de legalább fél méterrel rövidebbnek tűnik a szoba!
A másik, hogy sokkal világosabb is volt, nem csak a fehér fal miatt, hanem, mert a tükör szórta a szoba sötétebbik felébe a fényt.
Én nem vagyok designer, úgyhogy nem divatból írtam, amit írtam, hanem tapasztalatból! És a tükröket világos falszínnel egyébként évtizedek óta használják enteriőrtágításra.
+ még valami! ha linkelnél alaprajzot, méreteket is írj! szívesen csinálok 3d látványtervet ha van hozzá alapom.
A tükrök valóban jó ötletek (pl. hálóba tükrös gardrób, előszobába nagy tükör a fogasok mellé, stb.)
"A tükrök valóban jó ötletek (pl. hálóba tükrös gardrób, előszobába nagy tükör a fogasok mellé"
Aha csak ezeknél van szerepük is oda kellenek.
"Utáltam a sok tükröt, a fehér színű szekrényt és a fehér színű falat! Amikor elköltöztem, megbontottuk..."
Nem csodálom hogy utáltad. :)
"optikai csalódás ugyan, de legalább fél méterrel rövidebbnek tűnik a szoba! "
Igen ez csak optikai csalódás, egy otthonos otthon nem optikai trükkökön alapszik. Ha kicsi hát legyen kicsi, de kellemesen berendezetten az kellemes is lesz.
77%-os neked a tükörellenesség a fétised?
Ne bántson már, hogy másnak tetszik a tükör. Azon egyszerűen nincs mit cáfolni, hogy a jó helyre téve világosabb és tágasabb tőle a szoba, mivel tudományos tény (optikai csalódás ugyebár, mint már említettük). Innentől kezdve felesleges kampányolni, hogy nem kell az. Majd az illetékes eldönteni, hogy neki tetszik-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!