Linóleum/PVC felgyűrődött, hogy egyenesíthetem ki?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 21:23
1/6 Ágh Ferenc válasza:
Hol gyűrődött fel, toldásnál, fal mellett?
3/6 A kérdező kommentje:
közepénél. Gondoltam rá, hogy vasalóval visszamelegíteni, rakni rá egy darab lemezt, és úgy, mert ha kivágom az nem használ, nem tudom úgy kivágni.
meg van amelyik toldásnál.
2013. ápr. 13. 21:48
4/6 A kérdező kommentje:
igen, hólyagosodott is.
2013. ápr. 13. 21:48
5/6 Ágh Ferenc válasza:
A vasalás semmiképp nem ok, mert attól kitágúl és még puposabb lesz! Inkább azt javasolnám, hogy sniccerrel vágj egy kicsi nyílást és próbálj meg ragasztót benyomni alá, majd óvatosan szétdörzsőlni úgy hogy a nyílástól elindúlva a felpuposodott rész szélei felé! Eközben remélhetőleg a levegő is kijön, ami alatta van! Ezután súlyozd le úgy, hogy valami nedvszívó papírt tegyél a nyílásra, hogy ha kijön a ragasztó, akkor a papír ragadjon oda! Ezt majd vízes ronggyal később le tudod dőrzsőlni! A széleknél szintén ragasztani kellene és lesúlyozni hasonlóképp, mint a felvágott résznél!Legalább egy fél nap után vedd le a súlyokat! Reméljük bejön!
6/6 anonim válasza:
Azt akartam tanácsolni, amit Ágh ferenc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!