Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek jól néz ki ez a...

Szerintetek jól néz ki ez a szőnyeg?

Figyelt kérdés

[link]

A nappaliba szeretném ezt a szőnyeget megrendelni. Fehér a fal, szürke a kanapé. A nappali bútor pedig sherwood tölgy színű. A laminált padló pedig az a tipikus, legolcsóbb.

tegnap 09:01
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

Szép, de a fehér részek nagyon hamar el fognak koszolódni, elég csak sötét színű zokniban járni rajta.

Illetve ezek a török szőnyegek elég gagyi műanyagok szoktak lenni, nem véletlenül ilyen olcsók. (de ez csak magánvélemény)

tegnap 09:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez lenne a másik opció, amire gondoltam, de lehet, ezzel sem járok jobban.

[link]

tegnap 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Na ilyet csak múzeumba vegyél, lehetőleg vitrinben tartva.

Hosszú szőrű szőnyeget vettem a hálóba (ahova tényleg csak aludni járunk), iszonyat ronda lett letaposva.

Nagyon szép a fehér és a krém szín, de múzeumlakásba. Nagyon kényes, még csak pecsét sem kell rá, a napi por is nagyon igénytelenre piszkítja.

Az első választás egy fokkal jobb, csak esetleg keress olyat, amiben nincs hófehér rész.

tegnap 09:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elsőt amit belinkeltél, egy ideje már én is nézegetem, nekem tetszik. Szintén nappaliba szeretném.
tegnap 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!