Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Díszitenéd az otthonod saját...

Díszitenéd az otthonod saját magadról készített fotóval?

Figyelt kérdés
Prágában készített rólam egy festő egy nagyobb arc képet és mint emléket ki szeretném kereteztetni és ki tenni a falra vagy a polcra. Egyedül élek, szerintetek ez így ciki? Mármint hogy saját magamrol készített fotóval diszitenéd a lakást?
tegnap 20:16
 1/4 Metionin ***** válasza:
Alapból nem vagyok egy fotókirakós ember de a saját festményeimet simán kirakom. Ennyi erővel talán azt is, amit más készített rólam, ha tényleg annyira jó lett, csak max nem olyan központi helyre.
tegnap 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki ha szép a kép vagy valamilyen emlék fűződik hozzá.

Ha nem szeretnéd hogy mindenki arról kérdezgessen vagy esetleg tartasz attól hogy megjegyzéseket tesznek rá a hátad mögött akkor tedd a hálószoba falára ahol nem látja minden vendéged!

tegnap 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem, de ez csak és kizárólag megszokás és egyéni ízlés kérdése. Nálunk egyáltalán nincsenek kint fotók magunkról a lakásban. Sehol. Fotóalbumokban tartjuk a fényképeinket, meg laptopon, pendriveon. A húgomnál meg az egész lakás tele van fotókkal minden felé. A falakon képkeretekben, polcokon, asztalon, párnahuzaton, még a faliórába is kirakta magát háttérnek. Önmagáról készült képek és családi fotók vegyesen. Nekem ez már túl sok. De hát kinek mi.

Amúgy meg ha egyedül élsz, akkor úgyis 99%-ban csak te fogod látni. Ha neked tetszik a kép, tedd ki bátran. A te otthonod. Úgy díszíted, ahogy neked tetszik.

ma 01:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már lenne magamról egy festményem biztos kiraknám valahová, elvégre egy festmény arra való, tartsam a szekrényben?
ma 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!