Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » IKEA miért csak Pesten van?

IKEA miért csak Pesten van?

Figyelt kérdés
Most nyílik egy átvételi pont nyíregyen de miért nem rendesen üzletet nyitnak itt a keleti régióban?

ma 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Nem csak Pesten van. Budaörsön is van.
ma 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Az Ikeának nagy az áruháza és elég speciális a vásárló köre. Nem érné meg nekik kisebb városban kisebb áruházat fenntartani még ennél többet. Ma már nem gond Budapestre menni és benézni az Ikea valamelyik üzletébe, minden mást meg az interneten is megtalálhatsz, megrendelhetsz tőlük.

Egyszerűen nekik így jobban megéri mintha nyitnának még üzleteket, így is van elég vásárlójuk és így jobb haszonkulccsal tudnak dolgozni. Ez scak üzleti döntés.

ma 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Áh, tehát az 50 és a 68%-os félkegyelmű nem tudja, hogy Budaörs nem "Pest".

Az összesen 3 áruházból 2 BUdapesten van, egy nem.

Egyébként az ikeánál állítólag európaszerte az lesz a trend, hogy csak max bemutatóhelyek lesznek, és online lehet megrendelni a dolgokat, illetve talán átvételi pontok lesznek.

ma 13:27
 4/5 A kérdező kommentje:

1, Mondjuk Budaörs még mindig nem kelet de oké.

2, Miért annyira speciális a vásárló köre? Normál bútorokat árulnak mint az xxxlutzban vagy a jyskben. Ezért nem értem hogy miért kell 3 órát utaznom hogy meg tudjak nézni egy bútort hogy élőben tetszik e annyira mint képen. Az a baj hogy sokszor nem olyan a dekor se élőben mint képen. Sokszor szoktam rendelni de néha jó lenne bent is szétnézni mert eléggé meg van kötve a kezem az online rendeléssel. Főleg úgy hogy rájön pluszba a kiszállítás és akkor már meg se éri megvenni amit kinéztem.

3, Igen sajnos az van csak bemutató terem meg átvételi pont amivel nem vagyok előrébb.

Jysket nyitnak agyra főre, tele van vele minden, moemax, moebelix, xxxlutz de ikea a fasorba nincs

ma 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:

4 mondjuk az ikea már nam az ami volt.

Én 10 éve renoválgatom a házam szobáról szobára, és az elején za volt az indok az ikea mellett, hogy ha valamit veszek, ahhoz kapok még alkatrészt vagy kiegészítést még 10 év mólva is. Mostanában meg amit 2 éve vettem, már azokat is kivezették. Sőt, régen legalább kiírták, hogy figyelj, mert ki lesz vezetve.

Most egyszercsak látom, hogy amit pár hónapja kinéztem, már nincs, csak online, és nagggyon szívesen kihozzák 50 euróért.

Egyébként barna hemnessel kezdtem berendezni, mára már csak fehér van, és sokkal silányabb minőség, mint amit használtan jó állapotban megvettem ugyanbből.

A másik vicc az volt, amikor megvettem valahol az utolsó éjjeliszekrényt, amit már nem gyártanak, és a 4 lábból az egyik 6-8 mm-rel rövidebb volt.

ma 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!