Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » PVC padló a lakásba kinél...

PVC padló a lakásba kinél hogyan vált be? Megéri ?

Figyelt kérdés
ma 04:29
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Viszonylag olcsó, könnyű lerakni, könnyű tisztán tartani, nem kényes. Cserébe viszont...hát elég randa. Csak le kell nézzek a lábam elé :-D
ma 07:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

3 helyiségünkben is van.

Klasszisokkal olcsóbb, mint a taposó. Nekünk fel kell majd verni a padlót, ezért nem taposóztunk. De amíg arra nem lesz meg a keret, ne a metlakit nézegessük, leterítettük pvc-vel.

Nekem tetszik, lehet jó mintájúakat kapni. Tisztán is lehet tartani, Vileda lapos felmosóm van, könnyű vele feltörölni.

Ami a hátránya:

Könnyen kilyukad. Egy bútort pl rajta eltolni lehetetlen.

nálunk leesett egy paradicsom, nem lett azonnal összetakarítva, befogta. Kikopott utána belőle, de hetekig ott volt a nyoma.

Leesett egy forró kanál a kezemből, megfolyt, megégett ott.

Ha sűrűn mennek rajta pl, nálunk a bejárati ajtónál látszik, kikopik a minta.

Úgyhogy vigyázni kell vele, meg szépen lerakni, akkor szerintem totál jó. De ja. Nem egy örök életre szóló dolog.

ma 08:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Kicsit szokatlan, de nagyon praktikus. Egyik barátom almazöldet tett a fehér konyhaszekrényhez. Nekem tetszik.
ma 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!