Laminált padló, PVC padló, vagy padlószőnyeg?
Melyik éri meg legjobban?
A szobám falai sötét lila és világos lila...milyen színű padló illene hozzá?
Nekem famintás PVC van. Így mindenki azt hiszi, hogy laminált padló, mert a felülete is rücskös. Nekem kutya mellett ez a megoldás a legjobb. Előtte szőnyeg volt, hát alig vártam, hogy magszabaduljak tőle. Évente takarítógéppel tisztítani. Porszívózni állandóan. Borzalom. A PVC mellett azért döntöttem, mert fel lehet mosni, akár bő vízzel is. Nem gond ha kiborul a felmosóvíz. Nem úgy mint a laminált padlónál, amit mehetne a kukába egy ilyen eset után. Vagy ha végig húzom a bútort a padlón, akkor is kuka. Ha már fa padló, akkor parketta vagy hajópadló, amit fel lehet csiszolni és lakkozni, ha megkarcolódik. A hiedelmekkel ellentétben, a PVC ma már nem az, mint a 70-es években. Igényes, és környezetbarát, mivel megkötik vele a klórt, mint ipari mellékterméket. A való világ villájában is PVC padló volt. Az enyém ilyen, egy dekorszegéllyel körben:
Szumma-szummárum a döntés a tiéd, mindenkinek mások az igényei és feltételei, amiket szem előtt kell tartani.
Köszi a válaszokat!:)
Azt hiszem PVC lesz, az a legszimpatikusabb nekem is, minden szempontból. És arra még mindig lehet majd rakni egy kis szőnyeget.
Már voltam is a diegoban és ki is választottam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!