Bordó falhoz milyen színű padlószőnyeg menne? Esetleg laminált padló?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 16:37
1/12 anonim válasza:
Szerintem valami visszafogottabb, világosabb szín illik legjobban a bordóhoz, bár nem tudom, hogy mennyire jó választás padlószőnyegnek világosat venni. Barnás, bézs, szürke mondjuk, de sok van.
3/12 anonim válasza:
Szerintem is világosabb lila, vagy esetleg egy olyan, hogy világoslila alapon ilyen sötétebb lila körök...de nem úgy robotosan egymás mellett, hanem úgy össze-vissza mintásat...remélem érted és segítettem :)
4/12 A kérdező kommentje:
értem persze:) de ez jó ötlet volt a lila falszínhez is:D
köszi a választ mkinek:)
2010. jan. 17. 17:06
5/12 anonim válasza:
Mindenképpen világos. Fehér vagy krémszínű. A lila semmiképp, mert mind a bordó mint a lila nagyon erős szín...
6/12 anonim válasza:
Szerintem laminált padló, veszel valami bézs vagy bordó színű szőnyeget.
7/12 anonim válasza:
bézs, krém fehér, nagyon halvány barna mintával esetleg
8/12 anonim válasza:
sztem csak a bézs. az kellmesen megtöri, nem lesz bántóan erős. és egyben ki is emeli a fal színét. vagy világosabb laminált. egy bordó szőnyeggel inkább lenne várbörtön szerű, mint kellemes szoba. amúgy az enyém is sötétbordó.
9/12 anonim válasza:
fuuuj, padlószőnyeg???? ha jót akarsz, akkor csak azt ne.
inkább laminált, és abból valami kellemes világos.
10/12 anonim válasza:
Sötétebb barna faerezetű laminált, lenne igazán odaillő, szerintem.
De, hogy elkerüld a túl sötét színeket, a bútor és egyéb színek már világosabb legyenek.
A színek különben attól is nagyban függnek, hogy te milyen stílusú ember vagy, ill., hogy hány éves vagy.
A divatosat vagy az elegánsat részesíted-e előnyben stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!