Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik hűtőmárka a legjobb az...

Melyik hűtőmárka a legjobb az alábbi feltételekkel?

Figyelt kérdés

Fele hűtö, fele fagyasztó a feltétele a vásárlásnak. Most ment tönkre a hűtő, az Gorenje márkájú volt. A hűtö rész ennél sok volt, a fagyó kevés. Ugyanilyet nem akarnék venni. A max amit költenék rá, olyan 110-150e Ft.

Nincs hely, magasság limit a hütőnek

febr. 16. 04:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudsz elmenni egy műszaki áruházba és szétnézni, hogy melyik tetszik?
febr. 16. 05:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
febr. 16. 06:01
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

Menj egy szaküzletbe egy csomó van kiállitva. Aztán ami jó, azt a típust megnézed a neten, hol olcsóbb.

Vagy úgy gondoltad, hogy itt mindenki neked fog hűtőt keresni, mert te lusta vagy?

Nézd meg a litert, méretet cm-el, fiókok számát. Ott megtalálod még az energiahatékonyságot is.

Olyan paraméter meg nincsen, hogy adat nélküli:de a mostani fagyónál nagyobb, de a hűtőrész kisebb legyen.

febr. 16. 07:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Van olyan adat. Beirod a keresobe hogy fele huto fele fagyaszto es kidob egy csomot
febr. 16. 07:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kíváncsi, hogy akinek fele-fele alapon van a hűtö-fagyó, annak melyik márka jött be. Megnézni a kínálatot meg tudom nézni, nem azzal van gond. Csak a márkákra lennék kiváncsi, kinek mi jött be.
febr. 16. 08:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hutot kb 10 evente veszel. Sok jo van. Nem volt meg egyikkel sem komoly problema
febr. 16. 08:35
 7/14 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nincs olyan, hogy fele-fele arányban van osztva.
febr. 16. 08:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg berendezés, márkától függetlenül ugyanabból áll.

Nagyjából mindegy mit veszel. A hibára ugyanannyi az esélyed. Nekem Elektrolux van 20 éve, ugyanaz.

febr. 16. 09:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Tök mind1 milyen márkát veszel szerintem.
febr. 16. 10:23
 10/14 A kérdező kommentje:
Kapásból a második hűtő volt olyan, aminek a motorja ment tönkre (8éves az ami most tönkrement). Elötte elengedte a gázt, ami kb szintén 8 éves volt.
febr. 16. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!