Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik hűtőmárka a legjobb az...

Melyik hűtőmárka a legjobb az alábbi feltételekkel?

Figyelt kérdés

Fele hűtö, fele fagyasztó a feltétele a vásárlásnak. Most ment tönkre a hűtő, az Gorenje márkájú volt. A hűtö rész ennél sok volt, a fagyó kevés. Ugyanilyet nem akarnék venni. A max amit költenék rá, olyan 110-150e Ft.

Nincs hely, magasság limit a hütőnek

febr. 16. 04:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miele, Liebherr
febr. 16. 11:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Ami nagyon jó, az neked kb. drága lesz.

A többinél meg mindegy. Szerencse dolga, hogy melyik mennyit fog bírni. Neten azért nézhetsz véleményeket, pl. Árukeresőn, hogy melyik túl hangos, meg ilyenek, amik típustól függnek.

Én azért vettem Electroluxot, mert azt mondták, az mégis egy kicsit jobb, mint egy Whirlpool, ami 15 év alatt szétrohadt, szó szerint, leesett az ajtaja.

Aztán az Electrolux rettentő hangosan zúg, 3 éves korában elromlott, elengedte a gázt is, és egy új hűtő árának több, mint harmadába került a javítás. Most már vagy 8 éves, és rohad ez is.

De ez így van mindennel. Mosógépből is Siemenst vettem, mert az mégse annyira gagyi. Aztán 3 éves korában azt mondta a szerelő, hogy a javítás árán inkább vegyek új mosógépet. Vettem Mideát, az 1 évet se bírt, garanciában adtak másikat.

febr. 18. 09:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Mosógépet 2017ben vettünk, Amica márkájút. Tavaly kétszer szerelték (egyszer szénkefe, egyszer nem tudom mit kellett cserélni), azóta jó. Hütőbe nem tudok jót választani, mert vagy a gázt engedi el vagy motor baja lesz... (ami most tönkrement az Gorenje márkájú)
febr. 18. 15:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Electrolux-szal mi is úgy jártunk, mint a 12-es.
febr. 18. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!