Ötletek falhiba elrejtésére?
Figyelt kérdés
Két szoba közti ajtót megszüntettünk, de a helyén mindig megreped a fal egy részen. Faliszőnyegre gondoltam, de nem találtam olyat, ami illene a szoba stílusához. Van valakinek ötlete, hogy hol lehet érdekes, képnek is beillő faliszőnyeget találni. (és ne apród, stb. oldalak, ott nem találtam)
Vagy valami más ötlet a faliszőnyegen kívül?
#faliszőnyeg #falhiba elrejtése
2013. márc. 16. 20:47
2/8 A kérdező kommentje:
Jó ötlet! Köszi!
2013. márc. 16. 21:06
3/8 anonim válasza:
Nem jó! Ahogy hullani fog a vakolat, úgy púposodik majd fel és csúnyul majd el a matrica. Szerintem a legjobb megoldás, a gipszkartonozás lenne azon a falon.
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
eleve gipszkartonnal van eltüntetve az ajtó helye, a festék reped meg mindig rajta
2013. márc. 17. 11:39
6/8 anonim válasza:
Akkor háló segítségével be kell vakolni, és újra festeni.
7/8 anonim válasza:
4-es v ok. Akkor az gyenge munka !!!! Olyant keress aki mindent tud a kartonozásról ,nem csak felfogatni !!!! :-))
8/8 anonim válasza:
csavarozz fel egy ugyan akkora koporsót, mint az ajtó helye, csak arra figyelj, hogy üres legyen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!