Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek baj, ha egy 19...

Szerintetek baj, ha egy 19 éves srác szobája lila színű?

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 20:06
 1/10 anonim válasza:
GAY
2012. júl. 8. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Mondjuk árnyalattól és berendezéstől függ. Egy rózsaszínbe hajló lila azért már elég fura (ami alatt természetesen ßuzist értek), míg egy kékbe hajló már egész máshogy fest.
2012. júl. 8. 20:10
 3/10 A kérdező kommentje:

kb. ilyen árnyalat

[link]

2012. júl. 8. 20:13
 4/10 anonim válasza:

Nekem is lila/kék és a haverjaim mind irígylik ,

Jó a megvilágítása a szobának az is közre játszik.

2012. júl. 8. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:
elég meleg...... de nekem a rózsaszín ing póló is az :) de ha te jól érzed magad benne és tetszik akkor hajrá, mit érdekel mások mit szólnak hozzá? te vagy benne a legtöbbet.
2012. júl. 8. 20:36
 6/10 anonim válasza:
szerintem nem gond:) sz*rd már le mások véleményét :'D
2012. júl. 8. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:

a buzerancia diszkrét bája :D

mikor jött ez a korszakalkotó ötlet, hogy lilára fesd a szobádat? mert ha most, akkor vesd el, ha már elkövetted a bűnt, akkor kezdjél el falfestékre spórolni.

2012. júl. 8. 23:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Most nagyon menő szín férfiaknál a lila falszín. Rengeteg nagyon férfias enteriőrt láttam már, ahol lila a fal.

Ha tetszik, akkor ne foglalkozz másokkal....

2012. júl. 9. 07:10
 9/10 anonim válasza:
ha nem te akartad ilyen színűre és nincs pénz arra hogy lecseréld akkor nem (meg ha tetszik az se baj) attól még nem meleg az ember.
2012. júl. 14. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha még csak tervezed, akkor én speciel nem javaslom, de ez csak egyéni vélemény. Én kb bármilyen másik falszínt jobban el tudnék képzelni egy pasihoz (a rózsaszínt leszámítva). De ha neked tényleg az tetszene, akkor festesd olyanra.
2012. júl. 17. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!