Milyen benyomást kelt egy 20év körüli srác lila pólóingben, verbéna színű gatyában?
főleg lányok/nők véleményét várom, szerintem jól áll, de nem örülnék neki hogyha emiatt "más"képp néznének rám.
amúgy mi a véleményetek a rózsaszín hivatali ingről mint olyan?
ismerek egy pár embert akik 100%ig heterók(feleség, két gyerek rá a legjobb bizonyíték) és mégis viselnek rózsaszín inget.
20/ ffi
Szia!
Figyelj, ezt látni kell! Az egyik barátomnak iszonyúan áll, egy másiknak meg fantasztikusan és óriási sikert aratott. Azért fontos, hogy passzoljon a stílusodhoz, és a rózsaszínben is rengeteg árnyalat van!:)
-Tündérlány(17)-
A verbéna színű az valahol a barna és a zöld között van.
A kérdés elsősorban a lilára vonatkozott, a rózsaszín nem áll jól nekem, és nem is szeretem, csak kérdeztem. A lila viszont tényleg tetszik
Nekem bejönne, szeretem ha a pasik feltűnően öltözködnek és divatosak, stílusosak. :)
A rózsaszín póló, ing férfiakon már nem újdonság... csak tényleg tudni kell viselni. Sokaknak nagyon jól állna mégsem veszik fel semmi pénzért, mások meg ha kell ha nem magukra húzzák.
Amúgy szerintem egy rózsaszín ing lehet elegáns, és szexi is.
Nem egy rózsaszín ruhától lesz valaki meleg. Ez butaság, sokan úgy öltözködnek mint bármelyik (magára valamit is adó) hetero pasi.
A lila ing is nagyon jó lehet szerintem. A verbéna színt csak próbálom elképzelni, igazából nem sikerült... de szerintem ha megy a stílusodhoz akkor csak jól nézhetsz ki.
Szerintem sok nőnek bejön ez. Pasik akkor is tehetnek megjegyzéseket, ha amúgy jól néz ki az összeállítás. Csak számukra furcsa.
De szerintem nyugodtan felveheted, legalább kitűnsz a többi átlagember közül :)
Színben szerintem jól összeillik, bár függ a lila árnyalatától is... Bár inkább egy khaki-színű vagy sötétzöld valamilyen mintás pólót választanék ahoz a gatyához...vagy talán világosbarnát
A vélemyénem a rózsaszín ingről: azt a benyomást kelti, hogy a viselője( férfi) túl sokat foglalkozik a külsőségekkel, ettől még lehet intelligens, de valószínűleg csak néhány dolog érdekli: nő(ha van akkor az az egy, ha nincs, akkor az összes) pénz, divat, és a szakma amiben dolgozik...túl egyszerű átlagpolgár, aki meg akar feleni az elvárásoknak, és felszínessé válhat.
És ráadásul a rózsaszín látványa elveszi a férfi "erejét" egy pasi aki rózsaszín ingben van, számomra nem igazi férfi, (aki védelmezi a párját, erős, és határozott) hanem túl nőies...
Ha a párom rózsaszín cuccot venne fel, leszaggatnám róla és egy-két hétig nem szólnék hozzá...
(N/22)
ha homofób vagy, és mindig az jár a fejedben, hogy jaj mostt b*zinak néznek, ne vegyél fel rózsaszint
egyébként nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!