Nyáron bakancs? Milyen benyomást kelt bennetek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 22:09
1/4 anonim válasza:
Hogy félnótás a viselője :))
Viccet félretéve azt, hogy te jó ég milyen büdös lehet a lába vagy azt, hogy ennek is fontosabb a divat mint az hogy jól érezze magát (30 fokban a lábizzadás nem lehet kényelmes)
De láttam már ilyet szóval valóban ezeket gondoltam olyankor :)
2/4 anonim válasza:
Koncert, kirándulás, túrázás esetében normális dolog. Ezekhez tényleg jobb ha valami masszív cipőd van ami bírja a gyűrödést.
Ha viszont Budapest közepén fényes délben a tűző napon hordod az szánalmas.
3/4 anonim válasza:
Az a szánalmas hogyha valaki azt lesi hogy más mit hord, esetleg még be is szól. Engem sose érdekelt, néha olyanom van hogy bakancsot veszek fel, néha olyanom hogy szandált vagy sportcipőt. Nem mások miatt, hanem mert akkor épp úgy tetszik nekem. A lábam meg izzad mindenben nyáron, szóval tök mindegy, ezért van lábspray a világon, azt használom és nincs bűz.
4/4 anonim válasza:
sztem nem gáz,ha vkinek az tetszik,akkor hordja.egyébként az igazi bőr bakancstól senkinek sem büdösödik be a lába,nyáron sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!