Mi a mostani divat? Még mindig divat a csőfarmer? és a "csöves sapka"? Szóval hogy öltözködjem ha egy lányra elsőre mély benyomást szeretnék tenni?
Igen igen ingeeek *-* Nem vagyok egyedül ezek szerint :D Én nem csak a mostanában sokat látott kockásingre gondolok, hanem a sima egyszínűekre is. :) Elegáns és szexi :D A hipster stílus (weheartit.com-on keresgélj képeket) még nem ért ide külföldről, vagyis nem annyira, azzal valószínű nem olvadnál be a tömeg közé :)
Az ingeket szerintem nyugodtan felgombolhatod, egyik ismerősöm be szokta teljesen és nagyon jól néz ki :D Igaz néha páran beszólogatnak, olyankor felvesz egy csokornyakkendőt (Bowties are cool! - says the Doctor) csak, hogy mégjobban "tetsszen" nekik.
Télre egy bakancsot (nem acélbetétesre gondolok itt, nézelődj a bershka oldalán, olyanokra értem) beszerezhetsz, abban még a lábad sem fog fázni. Ebayen olcsón tudsz venni (én is onnan vettem, és tök szuper:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!