LÁNYOK! Szerintetek a V-nyakú póló b*zis? (korral ha lehet) Randira készülök és jó benyomást szeretnék tenni a csajra.18/F
Szamomra nagyon!!!Bocsi:( undorito ! Nagyon kiabrandito meg egy melegen is:) Nekem nem jon be az biztos!
25/L
Szerintem nagyon. Én rosszul vagyok tőle. De sok lánynak bejön. De szerintem normális pólót/inget vegyél, azzal tutira nem keltesz negatív benyomást. A V-nyakú zsákbamacska.
16/L
nekem tetszik.
persze nem ilyen páva fiukon,akik tiszta soványak,és szinte ordit roluk az anorexia. mert azokon télleg buuzis..
hanem jol kidolgozott felsötestre,egy KIS dekoltászú póló még elmegy. de hansulyozom..KIS vágású.
amugymeg csajfüggő a dolog,ha ilyen szőke tizenéves tinip*icsáról van szó,neki ugyis mindegy.
ha egy okosabb,tanultabb lányhoz mész,inkább ne vedd fel.
Nekem nagyon bejön a V nyak. De ha nem szeretnél kockáztatni, inget vegyél, abban biztosan csinos leszel. Későbbi randiknál már jobban fogod a lányt ismerni.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!