Lila falú szobámhoz milyen színű padlószőnyeg, függöny és bútor illik?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 17:02
1/8 anonim válasza:
Nekem is világos lila a szobám és ilyen szőnyeg van benne(nagyobb mint a képen)
és Flexa fenyőbútorok ( írd be a google-be és kiad egy csomót) remélem segítettem valamit :)
2/8 anonim válasza:
első vagyok: ja és a linknél a lila hibiszkuszos szőnyeget nézd
3/8 Ágh Ferenc válasza:
[link] Lehet, hogy gondot okozok, mert egy kis angol tudás kell hozzá, de ha sikerül használni, szinte mindent tud a szinekről!
4/8 Faint válasza:
lila falhoz passzol a más árnyalatú lila,de még a zölddel is nagyon összeillenek.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem az aranyat és a sárgát már sokan ajánlották, elvégre valamennyire világosabb lesz tőle a szoba :)
2012. júl. 4. 02:10
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem héra padlizsán lila festékkel van lekenve a fal. A padlószőnyeg fehér és össze-vissza kis fekete csíkok vannak benne. A függöny egy sima fehér csipke függöny. A szekrénysor pedig krémszínű. Az ajtó két oldalán van két ehhez hasonló virágtartó [link]
és az agyhuzat is lila, a terítők pedig fehérek. Én nagyon szeretem olyan hangulatos.
8/8 anonim válasza:
nálunk halványlila a fal, az ágytakaró közepeslila, a sötétítőfüggöny az patlizsán lila, a szőnyeg az pirozs perzsamintás a fotelokon krémszínű a gyapjú- a szekrénysor az világosbarna lakkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!