Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek hogyan mutatna...

Tinker Bell kérdése:

Szerintetek hogyan mutatna egy olyan cipős szekrény, amin nem ajtó van, hanem egy függöny?

Figyelt kérdés
Szeretnék cipős szekrényt és nem ajtókat akarok rá, hanem egy sínt a felső bútorlapra és oda pedig egy anyagot függöny gyanánt. Persze nem a hagyományos értelembe vett függönyre gondolok, hanem például szatén anyagot. Mit gondoltok, hogyan festene?
2012. jún. 23. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Jól.
2012. jún. 23. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon prolisan nézne ki. láttam már ilyet pár helyen, de akármilyen függönyt teszel oda, nem néz ki jól, olyan mintha valami ideiglenes megoldás lenne.

a függöny az ablakra való.

milyen megfontolásból tennél rá függönyt?

2012. jún. 23. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Olyan '80-as évekbe illő.

Emlékszem, nekünk is függöny volt a cipős szekrényen, mikor még kicsi lány voltam, akkor még elment, de szerintem már van korszerűbb megoldás is. (roló, reluxa, panelfüggöny)

2012. jún. 23. 23:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Igazából azért akartam, hogy különleges legyen... de ezek szerint nem különleges lenne, hanem sz@r =oD

Így akkor olyan ajtót fogok rá csináltatni, ami átütött bútorlapból van, mert elsődleges cél a szellőzés.

Ilyenekre gondoltam:

[link]

[link]

Köszi a válaszokat.

2012. jún. 24. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Én megpróbáltam ezt a függönyös témát, és nem lett rossz. A folyosó végében van a polc, a függönyt a plafonhoz rögzítettem és földig ér. Így nem látszik, hogy mi az ott, olyan mintha ott is ablak volna.

De ha csak konkrétan a polc elé tennél, az tényleg nem jó ötlet.

2012. jún. 24. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekünk volt függönyös cipőtartó. A függöny, ha illik a többi bútorhoz, textilhez, nem lesz rossz.
2012. jún. 24. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Természetesen a többi lakástextillel megegyező kell legyen. Nálam minden egyszínű piros, narancs és napsárga, nagy kiterjedésű textilek vannak, evvel szinezem a szobát (a függöny is 3 darabból áll, egy napsárga, egy piros, egy narancs), azon kivul minden fa, a fal pedig fehérre mázolt. Én a cipőspolcra ugyanolyan piros függönyt tervezek, mint ami a függönyön van. Szerintem klassz!
2012. jún. 24. 19:35
 8/8 anonim válasza:
ÉN a konyhába a mosogatóra és egy szekrényre fogok függönyt rakni, szerintem nagyon szép lesz, és cipőszekrényre is raknék, bár ezzel az erővel mindenre lehetne!
2012. júl. 30. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!