Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért van WCcsészéből hagyomán...

Miért van WCcsészéből hagyományosan 2fajta? (Egyik aminek van vízszintes része azután függőleges cső, másik aminél az egész lejt)

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 16:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Nos én éppen azért ülök a szélére, mert nálunk abból az irányból lejt a csúszda, így a cucc nem csobban a tavacskába, hanem komótosan belecsúszik... De, hogy ne hagyjon maga után nyomvonalat, ezért rakok papírt a csúszdára....

Komolyan nem gondoltad, hogy mások számára (is) evidens, hogy nem csobbantanak merőlegesen a tavacskába?

2011. okt. 27. 12:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt már dolgom a csúszdással, és nem alattam, hanem elől volt a lyuk, szóval elvileg ha kényelmesen leültem, akkor sem dobtam rögtön a vízbe a medvét. Viszont nekem így is felcsapott, akár csúszott, akár gurult.

A másik, hogy néha jó ránézni a kupacra, egészségügyileg. Büdi, gusztustalan, stb., de adott esetben hasznos lehet.

Szóval tényleg szokás kérdése. :)

2011. okt. 27. 13:01
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

Akkor nem tudom... én alig egy órája "medvéztem" és semmilyen csapkodás nem volt.

Nézegetni nem nagyon szoktam, de ha akarnám a lyukban vízben lebegve is meg tudnám nézni.

2011. okt. 27. 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy én vagyok rutintalan, meg biztos medvéje is válogatja, nem tudom. Nem leszólni akartam a csúszdát, csak arra utaltam (hogy az eredeti kérdésre válaszoljak), hogy ki mit szokott meg, kinek melyik jön be jobban. :))

(13:01 voltam)

2011. okt. 27. 13:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

:-)))))))))))))))

tavacska, meg medve...

sírok! :-)))

2011. okt. 27. 14:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

:D

Pottyantósba semmi sem csapódik. Én mindent ott végzek. Nem is szeretem az angol wc-t.

2011. okt. 27. 18:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is építettem egy pottyantós budit az erkélyre, csak cinkes, mikor csurog le az alsó szomszédhoz. :DDD
2011. okt. 28. 20:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ahogy már valaki írta: a tálcást azért találták ki,hogy a végterméket meg lehessen tekinteni,szükség esetén mintát venni belőle. A csúszdás és csobbanós típúsok(direkt írtam így,mert van az a fajta,aminek meredek hátul a fala,és van az aminél egy "csúszda" található),meg azért léteznek,hogy a termék egyből a víz alá kerüljön és kevésbé terjedjenek a szagok. Azonban sajnos a csobbanós típusnál előfordulhat az,hogy visszacsap a lenti,már koszosabb víz,ami nagyon undorító és fertőzésveszélyes tud lenni. Én ezt a típust betiltanám,vagy a gyárakat arra kötelezném,hogy csak alaposan "meózott" csobbanósakat lehessen forgalmazni,ahol békésen merül alá a termék,nem csobban bele.

Ui: Én a tálcás híve vagyok,mert colitis es vagyok. De hogy kinek melyik jön be,egyéni preferencia kérdése.

2020. jún. 14. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!