A holnapi ebéd görögsali rántott csirkemellel. Ha hagyományosan panírozom nagyon hízlal? Hogy csinálhatnám kevésbé hízlalóan a panírt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 21:29
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
brühűűű :( ha tényleg görögsalit csinálsz, amiben nincs szénhidrát, akkor nyugodtan csináld rendes panírban mert kell egy kis szénhidrát és zsiradék is, a vitaminok felszívódásáért, plusz hogy ne borulj be az árokba fél óra múlva...
amúgy sütőben alufólián süthetsz úgy panírozott húst, hogy csak kevéske olajat kell öntened alá. de mondom, ha tényleg ez lesz az ebéded, akkor süss nyugodtan rendes rántott húst.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi lehet kipróbálom.
2011. jún. 24. 21:41
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a második válaszolónak is :)
2011. jún. 24. 21:42
5/6 anonim válasza:
Ha csirkemellet rántasz,bármivel panírozod,akkor is száraz lesz,és semmi hizlaló nincs benne. Én inkább combot rántanék ki,az legalább jó ízű is.
6/6 ssup válasza:
Elsőnek: Ne reklámozd már a kész ételt, rosszul vagyok tőle!
Kérdés írójának: Natúr szelet szerintem jobban illik a görög salihoz, jól megfűszerezve. nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!