Fogyozom,2 csirkecomb párolva se só se bors úgy ahogy
volt,3 kanál párolt fehér rizs,4 db párolt gomba ez
megfelelő ebéd volt?
Figyelt kérdés
157 cm vagyok 56 kg és egy 6 kilót akarok leadni.
Ez kg hány kalória összesen?
2011. okt. 1. 13:38
1/8 anonim válasza:
A rizs egyértelmüen túl kevés, a csirkéhet meg füszereket nyugodtan tehetsz, mert attól nem hizlal jobban, csak finomabb meg még egészségesebb is.
A csirkecomb - ha a két comb két alsó, vagy két fels, vagy egyaló és egy felsö comb - kb 200 g, ami kb. 300 kcal. A gomba gyakorlatilag semmennyi (kivéve ha zsiradékban készitetted el, mert akkor azt bele kell számolni (1 ek kb 150 kcal). A rizst nyersen kellene lemérni, 100 g 350 kcal, ez kb 300 g készen. Szerintem a 3 ek kb. 50 g lehet, azaz 180 kcal körül.
2011. okt. 1. 13:45
2/8 anonim válasza:
Én azt értem, hogy fogyni akarsz, de attól még miért nem lehet finom ételeket enni? A fűzerezetlen kajának kb se íze se bűze! Vagy azért eszik így a csirkét a fogyósok, mert így olyan vacak, h sokat úgyse bír belőle megenni?
2011. okt. 1. 13:48
3/8 A kérdező kommentje:
hát őszintén nemtudom.. valahogy így jött hogy ne legyen fűseres, de nekem izlik így szóval nincs baj..
2011. okt. 1. 13:51
4/8 anonim válasza:
jah, az nem árt, ha ízlik.
1. válaszoló nagyon szorgalmasan leírta az energiatartalmakat, nem semmi, én lájkoltam :)
megfelelő ebédre nem lehet válaszolni, lövésünk sincs mennyit eszel még, mennyit ettél eddig.. minőségre persze teljesen jó.
2011. okt. 1. 16:12
5/8 A kérdező kommentje:
eddig sokat ettem azt amit megkívántam, szóval csak meglátszik majd ha egészséges ételeket eszk semmi liszteset és cukrosat nem eszem és biciklizek tornázok itthon
2011. okt. 1. 17:46
6/8 anonim válasza:
minden bizonnyal igen, de az is meglátszik, ha véletlen túl keveset eszel.
2011. okt. 1. 17:52
7/8 A kérdező kommentje:
utolsónak. ezt nem értem?
2011. okt. 1. 18:07
8/8 anonim válasza:
elkezdtél kevesebbet enni, de (elvileg tudhatod) hogy ha sikerül túl kevés energiát enned, vagy csak tápanyagok közül megy be kevesebb mint minimum kéne, a szervezet elkezd zsírt tartalékolni a világvégére készülve, közben izmot bont..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!