Miért van WCcsészéből hagyományosan 2fajta? (Egyik aminek van vízszintes része azután függőleges cső, másik aminél az egész lejt)
alapvetően kulturális gyökerei vannak, de árnyaltabb a helyzet, mert ennél lényegesen több féle van.
az egyik irányzat fontosnak tartja a széklet szemrevételezését, a másik viszont a szagok elleni küzdelmet helyezi előtérbe.
Még jó, hogy pár napja volt ezzel kapcsolatban pont egy kérdés...
Azt és se tudom, de nálunk is sajnos pont a rosszabbik fajta volt... Úgyhogy a "nagydolog" után úgy kellett leszállni a dologról, mert nem tudott csak úgy kipottyanni, hanem a "kakitálcának" ütközött félúton kifelé jövet. Úúúúú de utáltam!!!!
Szerencsére már pár éve normális wc-nk van, aminél nincs ilyen gond.
A hátmosás pedig nem tudom hogy jön ide. Rendeltetésszerűen kéne használni és akkor nincs ilyen gond.
én a kakipolcosat preferálom. nem érdekel, ha kicsit büdibb, mert tudom hogyan kell kinyitni az ablakot, és az sem zavar, ha ottmarad a névjegy, mivel a wc-kefe sem ismeretlen tárgy szerény hajlékomban.
azt viszont nem bírom elviselni, mikor visszacsap a termék. és nem sok kedvem van neki megágyazni, azontúl, hogy pazarló megoldás is. na meg ha egy mp-d van arra, h letold a nacit, és visszaadd a természetnek, amit kaptál tőle, akkor nincs sok lehetőséges a papírdobálással vacakolni.
Áh! Kakipolcos!!! Ezt a szakkifejezést kerestem, csak nem jutott eszembe. Köszönöm. :DDDD
(Amúgy nem értem a másikhoz hogy jön a papírozás. Mindegy...)
21:54 Már ne haragudj, de hogy kell "rendesen" használni ahhoz, hogy ne csapjon vissza a cucc?
Én mindig előre rakok bele papírt, ennek ellenére mégis elő szokott fordulni, pedig már egészen kiülök a szélére. :D
....ha már a 2 rossz közül kell/lehet választani, akkor inkább legyen büdös, mint kakavizes a hátam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!