Hogyan rendezzem be a szobámat? (13/L)
Sziasztok!
13 éves lány vagyok, és kifogytam az ötletekből, hogyan rendezzem be a szobámat. Igaz, van 2 kép a szobámban, de még mindig van egy fal, ami üres. Próbálkoztam a poszterekkel, de még akkor is nyoma marad, ha gyurmaragasztóval rögzítem. Amolyan igazi csajos csajszi vagyok, sok rózsaszín meg színes cucc, kicsit extrémebb, és elég egyedi a stílusom, nem tudom, milyen szoba illene hozzám. Vagy esetleg ha vlaki tud ajánlani vmi lakberendezési oldalt, ahol jó szobaberendezési tippek vannak tinilányoknak azt nagyon megköszönném. :D
[A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
Tegnap 18:02 vagyok]
Én sem tudom, hogy hogyan muködik, mert még nem próbáltam ilyesmiket falra rakni, én rajzolok falra, mert úgy nekem olcsobb és saját készitésu :D
[link] <- itt lehet rendelni azt hiszem, magyarországi, van vásárlói útmutató meg stb.., olvasd el ;)
vagy [link]
Szerintem a poszter nagyon jó ötlet mert nagyon feldobja a falat!! Vegyél faliórát!!Cd-ket tegyél a falra,Több szönyeg legyen több kicsi!Tükör a falon!:) Lampionok vannak nekem.
Faliképek
Ha szereted a smileyket akkor olyan matrica vagy valami kb....ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!