Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan rendezzem be a szobámat...

Hogyan rendezzem be a szobámat? (13/L)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 éves lány vagyok, és kifogytam az ötletekből, hogyan rendezzem be a szobámat. Igaz, van 2 kép a szobámban, de még mindig van egy fal, ami üres. Próbálkoztam a poszterekkel, de még akkor is nyoma marad, ha gyurmaragasztóval rögzítem. Amolyan igazi csajos csajszi vagyok, sok rózsaszín meg színes cucc, kicsit extrémebb, és elég egyedi a stílusom, nem tudom, milyen szoba illene hozzám. Vagy esetleg ha vlaki tud ajánlani vmi lakberendezési oldalt, ahol jó szobaberendezési tippek vannak tinilányoknak azt nagyon megköszönném. :D

2011. jún. 20. 11:58
 1/8 Tom Benko ***** válasza:
Könyvespolc?
2011. jún. 20. 12:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Poszter semmi esetben se. Szerintem gusztustalan! Fali matrica nagyon feldobja a szobát.Fésülködős asztal,valami szép antik tükörrel nagyon jól mutat. Csinálhatsz esetleg egy barátnős/családos részt,veszel egy parafatáblát és tele pakolod össze-vissza képekkel,amin a barátnőiddel marháskodtok.:) Babzsákfotel még amit ajánlanék. Most hirtelen ennyi jut eszembe.Remélem segítettem.:)
2011. jún. 20. 12:32
 3/8 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: Jajj nagyon köszönöm, a parafatábla v. a faliújságos tábla sztem is jó ötlet, meg dressing table vmi helyes tükörrel tényleg nagyon feldobná a szobámat! A babzsák is jó ötlet, köszönöm a választ! :D
2011. jún. 20. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit:)
2011. jún. 20. 13:51
 5/8 anonim válasza:

[link]

[link]

[link]

Szerintem egy tapéta nagyon feldobná a szobád ->

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 21. 18:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igazán szépek ezek a tapéták, csak azt nem tudom, hogyan működik az ilyesmi felrakása. Igénybeveszi-e az egész falfelületet, vagy lehet-e csak simán mintákat felragasztani tapétával? És könnyen lejön, ha már mondjuk meguntam v. le szeretném szedni?
2011. jún. 22. 14:29
 7/8 anonim válasza:

[A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

Tegnap 18:02 vagyok]

Én sem tudom, hogy hogyan muködik, mert még nem próbáltam ilyesmiket falra rakni, én rajzolok falra, mert úgy nekem olcsobb és saját készitésu :D

[link] <- itt lehet rendelni azt hiszem, magyarországi, van vásárlói útmutató meg stb.., olvasd el ;)

vagy [link]

2011. jún. 22. 19:36
 8/8 anonim válasza:

Szerintem a poszter nagyon jó ötlet mert nagyon feldobja a falat!! Vegyél faliórát!!Cd-ket tegyél a falra,Több szönyeg legyen több kicsi!Tükör a falon!:) Lampionok vannak nekem.

Faliképek

Ha szereted a smileyket akkor olyan matrica vagy valami kb....ennyi :D

2011. nov. 27. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!