Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan rendezzem be viszonylag...

Hogyan rendezzem be viszonylag olcsón a szobámat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez hülye kérdés mivel nem tudjátok, hogy hogyan néz ki a szobám de mégis a segítségetek kérem! A szobám eléggé unalmas! felszeretném dobni valahogy de nem olyan nagy dolgokkal mint: festés, nagy bútorok ilyesmi. Hanem pici dolgokkal. Szóval, hogy tudnám feldobni a szobám?
2011. febr. 20. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
stílusodtól függ. lány vagy vagy fiú, korod, miket szeretsz? ilyeneket írj le magadról
2011. febr. 20. 21:18
 2/4 anonim válasza:
Ha lány vagy:) Én csinálnék színes papírból a falra virágokat, vagy fénykép kereteket+kép,ismét a falra. A függönyre lehetne virág,pillangó vagy,ami illik az egyéniségedhez, ezeket rátúzöd.vagy ha van virágod a szobában,akkor a kaspóit kidíszíted(festés,ragasztás...stb.)Az éjjeli lámpádra raksz átlátszós színes anyagot8függönydarab pl.) ezt ráborítod és olyan szín lesz a szobádban,amilyet szeretnél.Csinálsz naptárt,minden hónaphoz egy kedven kép(saját élmény,állat..stb.) Egyenlőre ennyi..de remélem, tudtam segíteni:)
2011. febr. 20. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
egy nagyobb uvegvazaba tegyel szep koveket,kagylokat es ezt tedd egy sarokba vagy polcra. szep szines gyertyakat is kitehetsz barhova. egy jo szines sotetito fuggony is feldobja a szobat. egy szep szobanoveny. egy szonyeg.
2011. febr. 20. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
A világítás is rengeteget tud dobni egy szobán. Sólámpa, éjjeli lámpa, karácsonyi égősor, stb.:)
2013. szept. 9. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!