Hogy rendezzem be ujra a szobámat? (LENN)
Nagyon csúnya és üres,
ha belepsz a szobába akkor látsz az ajtóval szemben egy ablakot,ablak alatt egy ágy és ott van egy nagy komod amin a cuccaim vannak.
íróasztalra nincs szükségem mert az ágyon tanulom, függönyöm csúnya,nincs szönyegem, nincs kidiszítve jah és nincs a falnak szine se XD .. mitcsináljak??
:D mert már idegesít XD
ötletek?tippek?hogy rendezzem be a szobát ujra?miket vegyek a szobába,sorolnátok fel ami eszetekbe van?
tegyél a falra képeket, a polcokra szobanövényeket. sokkal több élet lesz a szobában.
ja, igen, színes szőnyegek, függöny. ikeában viszonylag olcsón hozzá lehet jutni ezekhez.
Szerett pár bútort, ha tényleg csak ennyi van...
Asztal azért jól jöhet, polc, a könyvektől leglaább okosabbnak tűnsz, ha lány vagy, pipereasztal, dotel, kanapé, hasonlók? Vegyél egy szőnyeget, meg a polcra pár személyes dolgot, képeket a falra, növényeket, máris nem lesz olyan üres.
Elösszöris fesd le a falat :)
Ha lány vagy és szereted a Rózsaszínt akkor halványat ajánlok. Nekem is olyan van és nem gusztustalan:D De ha nembírod a rózsaszínt akkor a kék is nagyon szép :) De a fehér is tökjó:D
De nekm még az tetszik amikor még a nem megszáradt festéket leszivacsozot :D Az iszonyat jó *-*
Vagy két különböző színű fetéket is rekhatsz :D Az is nagyon jó :)
Tapétát is rakhatsz ami csak tetszik :)
Rakj fel sok-sok posztert *-* Az nagyon jól tud kinézni :D:D
Szerintem mégis kéne neked íróasztal.. Az mégis normálisabb mint az ágyonXD és még a tankönyveidet is tudod hol tárolni :D Meg ha esetleg van laptopod akkor oda is rakahtod :)
Egy "dizájnos" állólámpa is tökjó sztem :D
Még egy neked megfelelő szőnyeget kéne vennni meg egy hasonló függönyt és lehet máris jobb lesz a szobád ^^
biztos,de.. nem,nekem kell iró asztal :D
az ágyon nekem pontjó!! :)
köszi. :^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!