Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy rendezzem be ujra a...

Hogy rendezzem be ujra a szobámat? (LENN)

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya és üres,

ha belepsz a szobába akkor látsz az ajtóval szemben egy ablakot,ablak alatt egy ágy és ott van egy nagy komod amin a cuccaim vannak.

íróasztalra nincs szükségem mert az ágyon tanulom, függönyöm csúnya,nincs szönyegem, nincs kidiszítve jah és nincs a falnak szine se XD .. mitcsináljak??

:D mert már idegesít XD

ötletek?tippek?hogy rendezzem be a szobát ujra?miket vegyek a szobába,sorolnátok fel ami eszetekbe van?

2011. jan. 10. 22:45
1 2
 1/11 anonim válasza:
36%
Én ilyenkor szétdobáloma használt bugyijaimat, nekem bejön:D.
2011. jan. 11. 01:02
 2/11 A kérdező kommentje:
(?) jólagy?
2011. jan. 11. 01:05
 3/11 A kérdező kommentje:
v*
2011. jan. 11. 01:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ikeanak van ingyen letülthető tervezőprogija.3D-s.Az egész jó.
2011. jan. 11. 08:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Poszterek a falra, színes rongyszőnyeg, színes függöny, kispárnák.
2011. jan. 11. 09:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem barackszínű a tapétám, nagyon szép! A boltban lehet kapni matricákat, amiket üvegre lehet ragasztani, az is jól néz ki. Lehet kapni jó nagy gyertyákat is, attól hangulatosabb lesz a szobád. Ha befér, a szobádba még rakhatsz egy nagy tükröt is.
2011. jan. 11. 09:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

tegyél a falra képeket, a polcokra szobanövényeket. sokkal több élet lesz a szobában.

ja, igen, színes szőnyegek, függöny. ikeában viszonylag olcsón hozzá lehet jutni ezekhez.

2011. jan. 11. 14:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerett pár bútort, ha tényleg csak ennyi van...

Asztal azért jól jöhet, polc, a könyvektől leglaább okosabbnak tűnsz, ha lány vagy, pipereasztal, dotel, kanapé, hasonlók? Vegyél egy szőnyeget, meg a polcra pár személyes dolgot, képeket a falra, növényeket, máris nem lesz olyan üres.

2011. jan. 16. 15:23
 9/11 anonim válasza:

Elösszöris fesd le a falat :)

Ha lány vagy és szereted a Rózsaszínt akkor halványat ajánlok. Nekem is olyan van és nem gusztustalan:D De ha nembírod a rózsaszínt akkor a kék is nagyon szép :) De a fehér is tökjó:D

De nekm még az tetszik amikor még a nem megszáradt festéket leszivacsozot :D Az iszonyat jó *-*

Vagy két különböző színű fetéket is rekhatsz :D Az is nagyon jó :)

Tapétát is rakhatsz ami csak tetszik :)

Rakj fel sok-sok posztert *-* Az nagyon jól tud kinézni :D:D

Szerintem mégis kéne neked íróasztal.. Az mégis normálisabb mint az ágyonXD és még a tankönyveidet is tudod hol tárolni :D Meg ha esetleg van laptopod akkor oda is rakahtod :)

Egy "dizájnos" állólámpa is tökjó sztem :D

Még egy neked megfelelő szőnyeget kéne vennni meg egy hasonló függönyt és lehet máris jobb lesz a szobád ^^

2011. jan. 21. 09:59
 10/11 A kérdező kommentje:

biztos,de.. nem,nekem kell iró asztal :D

az ágyon nekem pontjó!! :)

köszi. :^)

2011. jan. 21. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!