Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy rendezzem át, újítsam...

Hogy rendezzem át, újítsam fel, tegyem hangulatosabbá (a jelenlegi évszaknak megfelelő, otthon elkészíthető díszekkel) a szobámat?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, mióta ebbe a házba költöztünk (2001), azóta ugyan az a szobám. Félreértés ne essék, nagyon szeretem, igazi lányszoba, semmi pénzért sem cserélném le. Írok róla pár mondatban, hogy egy kicsit elképzelhetőbb legyen.

Elég tágas, nagy és világos. A falak színe kék ( [link] ), illetve a mennyezet fehér. Az ágyam nagy, kétszemélyes franciaágy ( [link] ), a szőnyegem zöld színű ( [link] ), az íróasztalom és a polcom is fából van, a székem citromsárga ( [link] ), az íróasztalom előtt pedig egy nagy tengerpartos poszter van ( [link] ). Az ablakom egy cseresznyefára néz, vannak rajta ablakmatricák, virágok, pillangók stb. A függönyöm piros, és különböző minták találhatók rajta.

Mit gondoltok? Mi hiányzik belőle, vagy min kéne módosítani? Mivel anyukámmal élünk, az ő egyedüli fizetéséből, ezért új dolgokra nem szeretnénk beruházni. Esetleg otthon elkészíthető dekorációk? :-)

2011. júl. 16. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az asztalt máshova tenni,lehet az ágyadat máshova tenni,vagy pedig ragasztót meg ilyen kreatív dolgokat venni és ragassz,fess..stb. és kész:D vagy még több posztertxD

15/L

2011. júl. 16. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Ilyen nagyobb átrendezést (mint például az asztalnak, ágynak más helyet keresni) nem szeretnék csinálni, inkább maradnék az egyszerűbb, könnyebben kivitelezhetőbb dolgoknál. :) A ragasztás ill. festés jó ötletnek tűnik, de a posztereket nem igazán kedvelem, ezért is van csak egy az egész szobában, és az is abból az okból kifolyólag, hogy az asztal nem az ablak alatt van, és tanulás közben ha fel-felnézek, ne a kékséget lássam, hanem egy megnyugtató képet.
2011. júl. 16. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Legtöbb boltba lehet kapni ilyen sötétben világító csillagokat, veszel hozzá két oldalon ragadó ragasztó szalagot és azt szépen a plafonra teheted vagy a falra, jól fog kinézni húgomnak is csináltam ilyet. Meg ágynemű huzatot is vehetsz ami az adott évszakhoz illik, valamint egy égősort is tehetsz valahova fel hogy este hangulatosabb legyen. Hirtelen ennyi jutott eszembe amit egy 14 éves lány könnyen megtud csinálni, remélem tudtam segíteni.
2011. júl. 16. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
nézegess különböző blogokat, weboldalakat: [link] [link] [link] és az ezeken található linkekről még több oldalt is elérhetsz. :)
2011. júl. 17. 10:26
 5/5 anonim válasza:
Nem tudom, szereted-e a divatot, de nekem nemrég néhány boltban nagyon megtetszett, hogy a pénztár mögött az idei nyári ruhák képei voltak feltéve a falra.:D Én is valami ilyesmit akarok most a szobámba, még változatos is lenne, mert párhavonta cserélhetném a dekorációt. :D
2011. júl. 26. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!