Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek egy kékre festett...

Szerintetek egy kékre festett szoba jót mutatna?

Figyelt kérdés

Kb. ilyen kékre gondolok: [link] (a minták nélkül persze :D) Világos színű laminált padlóval.. kb. ugyanilyen kék kanapéval és a szoba közepén szintén ilyen kék szőnyeg:)

Köszi a válaszokat előre is:)

14/L

2011. jan. 30. 22:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Én még mindig a fehérre szavazok :) Az tuti megy hozzá. A narancssárga nem túl nyerő.
2011. jan. 30. 23:48
 12/19 A kérdező kommentje:

Lehet hogy igazatok van.. :) Majd még meggondolom :) Lehet hogy inkább lemondok a kék bútorról :( és valami narancssárga falhoz illőt választok..

De azért tényleg köszi a gyors és hasznos válaszokat:)

2011. jan. 30. 23:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Vaníliasárga nem tolakodó, mégse túl egyhangú, én erre szavaznék.
2011. jan. 31. 00:17
 14/19 anonim válasza:
100%

Szerintem szép a kék is fehér kontúrokkal, fehér plafonnal, fehér ajtókeret, ablakkeret, kapcsoló stb. De ha a bútorok, a szőnyeg is kék, az már sok, azokból inkább válassz vmilyen fehér árnyalatot. Ha mégsem kék lesz, sem pedig sárga, mit szólnál a zöldhöz? Az én szobámban zöldek a falak, kb. mint pl. ezen a képen: [link]

nem ennyire vibráló, de ilyen szép élénk, kicsit sárgás zöld. :D Nézz át pár színskálát a festékboltban, akármit kikevernek. Persze az extra színek drágábbak, de megkérdezni nem kerül semmibe.

2011. jan. 31. 01:28
 15/19 anonim válasza:
100%
Nekem lila és krémszínű a szobám. Gyönyörű.
2011. jan. 31. 01:38
 16/19 anonim válasza:
100%

[link]

ez a kék szoba nagyon szép

2011. jan. 31. 09:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A kéket párosíthatod, szürke színnel is. A kék szőnyeg helyett, a kék bútorhoz szürke szőnyeg, és ha csak a főfal lenne ilyen kék? A szürkére festett falra kék díszeket raknék, a kék falra szürkéket.A sötétítő függöny lehet kék, de szürke is.
2011. jan. 31. 09:27
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy irtatok :) Tényleg szép az a zöld szoba is amit linkeltél 01:28. És valóban jó ötlet a festékboltban megnézni a színeket :)

Mindenkit felpontoztam :)

2011. jan. 31. 09:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi nemrég festettünk kék szobát és kb. olyan kék,mint az utolsó linknél,a plafon fehér,de a lámpánál van rombusz alakú kék festés,és az egyik falon is van 4 négyzet,úgy,mintha egymás mögött lennének,eltérő nagyságúak és eltérő kékek,a legvilágosabbtól a legsötétebbig,szerintem jól néz ki:)

Ha a szőnyeged kék,akkor még ok,de a bútorokból fehéret választanék.

Ez mondjuk szerintem nagyon durván kék,ennél világosabb szebb,de nem rossz a kombináció a fehérrel : [link]

és még pár link különböző kék fallal:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 1. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!