Szerintetek egy kékre festett szoba jót mutatna?
Kb. ilyen kékre gondolok: [link] (a minták nélkül persze :D) Világos színű laminált padlóval.. kb. ugyanilyen kék kanapéval és a szoba közepén szintén ilyen kék szőnyeg:)
Köszi a válaszokat előre is:)
14/L
Lehet hogy igazatok van.. :) Majd még meggondolom :) Lehet hogy inkább lemondok a kék bútorról :( és valami narancssárga falhoz illőt választok..
De azért tényleg köszi a gyors és hasznos válaszokat:)
Szerintem szép a kék is fehér kontúrokkal, fehér plafonnal, fehér ajtókeret, ablakkeret, kapcsoló stb. De ha a bútorok, a szőnyeg is kék, az már sok, azokból inkább válassz vmilyen fehér árnyalatot. Ha mégsem kék lesz, sem pedig sárga, mit szólnál a zöldhöz? Az én szobámban zöldek a falak, kb. mint pl. ezen a képen: [link]
nem ennyire vibráló, de ilyen szép élénk, kicsit sárgás zöld. :D Nézz át pár színskálát a festékboltban, akármit kikevernek. Persze az extra színek drágábbak, de megkérdezni nem kerül semmibe.
Köszönöm hogy irtatok :) Tényleg szép az a zöld szoba is amit linkeltél 01:28. És valóban jó ötlet a festékboltban megnézni a színeket :)
Mindenkit felpontoztam :)
Mi nemrég festettünk kék szobát és kb. olyan kék,mint az utolsó linknél,a plafon fehér,de a lámpánál van rombusz alakú kék festés,és az egyik falon is van 4 négyzet,úgy,mintha egymás mögött lennének,eltérő nagyságúak és eltérő kékek,a legvilágosabbtól a legsötétebbig,szerintem jól néz ki:)
Ha a szőnyeged kék,akkor még ok,de a bútorokból fehéret választanék.
Ez mondjuk szerintem nagyon durván kék,ennél világosabb szebb,de nem rossz a kombináció a fehérrel : [link]
és még pár link különböző kék fallal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!