Szerintetek egy kékre festett szoba jót mutatna?
Kb. ilyen kékre gondolok: [link] (a minták nélkül persze :D) Világos színű laminált padlóval.. kb. ugyanilyen kék kanapéval és a szoba közepén szintén ilyen kék szőnyeg:)
Köszi a válaszokat előre is:)
14/L
Szia
Szerintem kompináld egy másik színnel.
Nekünk ennél halványabb kék a hálószobánk.. de megbántam. Olyan hideg szín. Nyáron ok is, de ilyenkor télen, nem szívesen megyek oda be, hiába ugyanannyi fok van, mint a többi szobában, de olyan "hideg" érzetem van benne.
Halványítsd, és kombináld sárgával például :)
neee!!! elég, ha kékek a kiegészítők, és a fal pl jól mutatna akár fehéren, akár sárgán vagy homokszínnel.
nekem 10 évig volt kék szobám, nem mondom, h utáltam, de mikor anyum elköltözött, akkor átcuccoltam az ő sárga szobájába :D
inkább valami meleg, barátságos színt használj.
Nem jó. Nekünk is most kék a szobánk, bár világosabb. Kék az ágytakaró, a szőnyeg és a székek is.
Nem jó. Tényleg jobban jársz egy fehérrel.
jajj de jó, hogy ennyien irtatok :) Nagyon köszönöm a válaszokat:)
Az a baj h a citromsárgát nem nagyon szeretem :/ és így nem tudnám elképzelni a szobám falán sem ilyen színűn:S
És ha narancssárgára festenénk a falat..? :) Ahhoz nem megy a kék bútor...:S Vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!