A szobám brutális, hogy rendezzem be? SEGITSÉG! (lenn)
a szoba nem túl nagy, an benne egy ágy,egy nagy komod ahol a pipere cuccom, van egy szönyeg de az kicsi,szoval egy uj szönyeg,ágyon az ágynemü darabos tehát nem egy adott minta az egész hanem a lepedö is más paplan is meg minden, a falon (hülyén hangzik de macskák a naptárból) XD nem tudtam miel kidiszíteni a szüleim nem akarják kifesteni,új ágynemüt venni,új szönyeg, mert h nincs pénz,pedig lenne annyi az tuti!!!!!! :( mitcsináljak?
olyan csunya a szekrényemröl neis beszéljünk. -.- nincs elég válfa és 1 válfára van vagy 3 ruha LÓGATVA!! anya ötlete volt -.-' ök azt mondják h nem csúnya a szobám,én meg útálok bemenni és ránézni hmivan bennt!!!
mitcsináljak?
minden ötlet jöhet!
a szoba hangulata is olyan áá. egyszóval nagyon elvancseszve!
xD
Növényekkel bármilyen szobát fel lehet dobni.
A szőnyegre, ágyneműre azt tudom mondani, hogy lehet, hogy tényleg nincs rá keret, de szülinapra/húsvétra kérhetsz egy "frissítést", akár a többi rokontól is. Vállfát vehetsz a zsebpénzeden is.
A festés tényleg kicsit drágább dolog.
Mindenesetre légy türelmes, lassan adagold be a szüleidnek, meggyőző érvekkel.
jolvan,: )
de a szobám még mindíg csúnya. :'(
utolsó: bocsi,de képet nem tudok .:\
de azért megpróbálsz segíteni kép nélkül? *-* :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!