Ha lenne 10 milliód, hogy rendeznéd be a lakásod?
Kevés lenne:)
Polgári belmagasságú nappalit szeretnék galériával - ott könyvespolcok állnának végig a fal mellett megrakva sok-sok érdekes könyvvel, és a galériáról nyílna ajtó az emeleti szobákra. Mert oldalt pedig emeletes kialakítású lenne a ház, az egyik oldalt oszlopsoros teremmel.
Jah, a régi lányos ábrándok :)
vennék egy lakást először is...
10 millióból egy kisebbre futja...
felujitás meg apránként fizuból...
A jelenlegi lakásom (albérlet) eleve nem ér 10 milliót, ezért erre max. 2-t költenék, ebből festés, járólapozás, nyílászárócsere, fürdőszoba és konyhai felújítás lenne, meg dizájnos világítás.
Vagy vennék egy házat, de az meg nem jönne ki ennyiből, pont ma néztem.
Ha meg elméleti szinten mozgunk, akkor igencsak kevés az a 10 milla, mert én egy mesebeli kastélyt szeretnék :)
vennék egy nagyon nagy boros pincét tele borokkal.
vagy nyitnék egy igényes kis kocsmát vagy szórakozó helyet a közelbe.
10 milla bútorra sok, de ha akarod van 1,5 millás századfordulós ülőgarnitúránk eladó xD xD
A Szász Endre marad.
Am passzolom, most költöztem saját lakásba anyuméktól, nekem csak festék kéne a falra, egy modern ülőgarnitúra, mert ez nem egy ilyen kis lakásba való, nagyobb teret kíván meg magának.
Pár szekrény még, meg -az előzetes megkérdezésem nélkül- rászoruló családnak eladakozott íróasztalom helyett új íróasztal. /Am is azt mondtam volna hogy vihetik, ha én kapok újat, mert most a dohányzóasztalon nyomom a tanulást...grrrr/
Ha ráérnék vennék még új konyhabútort, csapokat, mosdót, újracsempézném a fürdő padlóját - mert ebből mind a leggagyibbat teszik be az újépítésű házakba.
Ha végképp nagyon ráérnék, kiveretném a konyha és az előszoba közötti falat, hogy egy tér legyen. És /elhúzhatós/ vagy fix falat húznék a konyha+étkező és a nappali közé.
Így lenne egy a régi konyhából és előszobából: konyha+étkező a falon egy szekrénnyel félig a kabátoknak másik felében meg a Tvm -amim most am nincs nálam - és a régi étkező helyére pakolnék egy L alakú ülőgarnitúrát.
A nappaliból meg szoba lenne.
És így lesz a 1,5 szobás lakásból 2,5 szobás. Mondjuk hogy még egyedül vagyok és egyetemista nem mintha szükségem lenne rá, és mire családom lesz úgyse itt lakom, sőt lehet nem is Mo.-n de imádok tervezgetni xD
Bútorokból régen a minimál tetszett, de már jobban tetszik a kevés minimál több klasszikus stílussal ötvözve.
Gépemen van pár kép.
de ez is hasonlít rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!