Hogy rendeznéd be a szobád?
jujj én is 14 vagyok, csak nekem 2 éve újítottuk fel:)
A falszín ilyen barackos árnyalatú, minden bútor bükkszínű kivéve az ágyat mert az fenyőfából van. A padló laminált, az is bükk.
Szerintem a fabútorok a legjobbak:D Plusz most gyűjtök egy bárszékre. Az én szobám az úgy van hogy középen van az ágy, a falnál van a fejrész, tőle balra van egy nagy komód tőle jobbra egy éjjeliszekrény. Jobb oldalt mellette van két kicsi szőnyeg hogy reggel ha felkelek arra lépek rá. A jobboldali falnál van egy nagy tükrös szekrény. Középen van rajta egy emberméretű tükör. A bal fele akasztós, a jobb fele polcos. A szekrénytől jobbra van egy nagy fiókos komód, a tetején van egy mini Hifi. A baloldali falnál az ajtótól jobbra van az íróasztalom. Szerintem érdemes jó nagyot venni, [link] kb. valami ilyesmit:) Ja, és szerintem fontos hogy a függöny és a díszpárna ugyanolyan anyagból legyen. Plusz rakhatsz be kisebb-nagyobb díszeket, fonott kosarakat stb. hogy barátságosabb, otthonosabb legyen.
én valamilyen élén színűre festeném a szobát, narancs, rózsaszín, halványlila, sárga
és világos bútorokat vennék hozzá (fehér vagy nagyon világos fa színűt) és ha narancsa szoba fala akkor sötét narancs fügönnyel és kiegészítőkkel dobnám fel.
poszterek szerintem elég gyerekesek, én nem szeretem vegyél , előző voltam
lassan nagylány leszel, nem kell high school zach afronja a falra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!