Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy rendeznéd be a szobád?

Hogy rendeznéd be a szobád?

Figyelt kérdés
14éves lány vagyok és karácsonyra anyukámék felújítatják a szobám.. tetőtéri szoba, milyen falszínt, dekorációt, bútorokat javasoltok?:) nem tudjátok,hogy hol lehet még kapni olyan nagy posztereket amik voltak tájképesbe meg állatosban a Tescoban?:)
2010. okt. 16. 22:12
 1/5 anonim válasza:

jujj én is 14 vagyok, csak nekem 2 éve újítottuk fel:)

A falszín ilyen barackos árnyalatú, minden bútor bükkszínű kivéve az ágyat mert az fenyőfából van. A padló laminált, az is bükk.

Szerintem a fabútorok a legjobbak:D Plusz most gyűjtök egy bárszékre. Az én szobám az úgy van hogy középen van az ágy, a falnál van a fejrész, tőle balra van egy nagy komód tőle jobbra egy éjjeliszekrény. Jobb oldalt mellette van két kicsi szőnyeg hogy reggel ha felkelek arra lépek rá. A jobboldali falnál van egy nagy tükrös szekrény. Középen van rajta egy emberméretű tükör. A bal fele akasztós, a jobb fele polcos. A szekrénytől jobbra van egy nagy fiókos komód, a tetején van egy mini Hifi. A baloldali falnál az ajtótól jobbra van az íróasztalom. Szerintem érdemes jó nagyot venni, [link] kb. valami ilyesmit:) Ja, és szerintem fontos hogy a függöny és a díszpárna ugyanolyan anyagból legyen. Plusz rakhatsz be kisebb-nagyobb díszeket, fonott kosarakat stb. hogy barátságosabb, otthonosabb legyen.

2010. okt. 17. 15:20
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!:) és vannak gyertyáit,növényeid ilyesmi dekoráció?:)
2010. okt. 17. 20:15
 3/5 anonim válasza:

én valamilyen élén színűre festeném a szobát, narancs, rózsaszín, halványlila, sárga

és világos bútorokat vennék hozzá (fehér vagy nagyon világos fa színűt) és ha narancsa szoba fala akkor sötét narancs fügönnyel és kiegészítőkkel dobnám fel.

2010. okt. 22. 08:31
 4/5 anonim válasza:

poszterek szerintem elég gyerekesek, én nem szeretem vegyél , előző voltam

lassan nagylány leszel, nem kell high school zach afronja a falra

2010. okt. 22. 08:32
 5/5 A kérdező kommentje:
nem olyan poszterre gondolok:) hanem vannak ezek a nagyok amiken pl. vízesés vagy valami hasonló van:) régen a tescoba lehetett kapni:)
2010. okt. 22. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!