Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Honnan rendeznéd be a lakásoda...

Honnan rendeznéd be a lakásodat bútorokkal?

Figyelt kérdés
Az lrdekelne, hogy lehetőleg ne kelljen sokat kölkteni és mégis viszonylagosan lakható jó legyen. 1.5 szobáról van szó. Elképzeléseim szerint az ágy újjonnan lenne véve, de a többi bútorról megoszlanak a barátaim véleménye. Honnan érné meg vatera, expressz, használt bútorok boltja ? Vagy valami új olcsó helyről ?
2011. szept. 13. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
jofogas.hu-t nézted már?
2011. szept. 13. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak elég jó holmik az ikeában, de ha ott vásárolsz, akkor számolj azzal, hogy az ismerőseid felénél ugyanazokat fogod látni. Már az olcsók közül.

Egyébként a vaterát ajánlom, én egy csomó mindent onnan szereztem. Ez főleg akkor jó, ha sok időd van, nem akarsz mindent azonnal. Apróhirdetésben meg használt áruk boltjában ugyanis megkérik mindennek az árát, vaterán viszont szuper dolgokat lehet kifogni nagyon olcsón. Én úgy szoktam, hogy kétnaponta felnézek, és amit keresek, annak a kategóriájában az elmúlt két napban feltett aukciókat megnézem. És ami tetszik és olcsó, arra persze licitálok. Nem sok áru van fenn nagyon olcsón, de itt legalább van rá esély. Az új árukat (pl. ágy) is érdemes megnézni, kifutó termékeket fel szoktak rakni fél-, harmadáron.

No meg ami még a vatera mellett szól, az az, hogy a termékekről az eladó meg kell adjon egy csomó információt, képeket. Apróhirdetésben sokszor csak odaírja, hogy gardróbszekrény eladó, meg a telefonszámokat, aztán telefonálgathatsz egy csomót.

2011. szept. 13. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tesz-Vesz, Vatera, Jófogas, én is innen szereztem be sok mindent költözéskor, szinte új dolgokat is fél áron.
2011. szept. 13. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:

én az Ikeát választanám.

viszonylag olcsó, van rá gari, és nem olyan bazári stílusú, hanem egyszerűbb, letisztult vonalak jellemzik.

persze az aukciós oldalakon is érdemes megnézni az ikeás bútorokat, múltkor egyik ismerősöm vett egy polcot féláron :)

2011. szept. 14. 11:26
 5/6 demonitisz válasza:

a Benvia bútorboltot nézted már?? Mi ott rendeztük be a lakást nagyon jó áron jó kis bútorokkal:-)))

[link]

2011. okt. 20. 14:14
 6/6 anonim válasza:
Lomisoktól kell venni
2012. szept. 30. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!