Ha lenne 10 milliód, hogy rendeznéd be a lakásod?
Első mivel foglalkozol, energetikai gépgyártás??? Kísértetiesen hasonlít apukám műhelyére :DDD
Én nem házra költeném. Elutazgatnám.
az tuti, hogy luxus cuccokkal rendezném be. a fürdőm nekem lenne a legpipecebb az egész városban :D talán még lakberendezőt is fogadnék, aztán bekameráztatnám az egész udvart, bejáratot, és a legspécibb zárakat rakatnám az ajtókra/ablakokra, mozgás érzékelő risztót, ami risztja a securitit és bevezetném a füstérzékelőt is, ha tűz ütne ki, akkor értesítse a tűzoltókat :)
22/L
"mozgás érzékelő risztót, ami risztja a securitit és bevezetném a füstérzékelőt is, ha tűz ütne ki, akkor értesítse a tűzoltókat"
Ehhez nem kellenek milliók, nekünk tavaly nyáron szerelték be, az összes mozgás-, üvegtörés- és nyitás- és füstérzékelővel 200ezer forint volt, a távfelügyelet havi díja meg 3500 Ft. Szóval emiatt ne várj a lottó-főnyereményre! :)
Én is azt tenném, mint az utolsó. Megszabadulnék a lakáshiteltől.
Havi 100 ezret visz el a törlesztő, ha az mind a zsebemben maradna, nem is lenne többé gondom, főleg nem a berendezéssel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!