Hogyan rendeznéd át a szobámat? Képekkel!
Így néz ki most a szobám (rajz, oda van írva h mi micsoda), (egész szobámban szőnyeg van, alatta beton):
asztal
nincs monitor-állvány, jobb oldalt 2 polc ugyanúgy mint a bal oldalt, az asztal két szélén kis polcok, olyasmik mint alul, azoknak a tetején egy "lap", ami elvileg nyomtatónak van
szekrénysor
uilyen, csak zöld-fehér és a középső üveges szekrénynél alul nem fiókok vannak, hanem 2 ajtó
szék:
ilyesmi...
tv állvány:
különbség csak annyi, hogy az enyémnek az oldalán lapok vannak, nem ilyen rudak
kanapé:
nem bőr, kicsit bársonyos érintésű, zöld színű, sötétebb zöld mintákkal
ágy:
le lehet venni a háttámlát és az oldaltámlát is, csak az úgy nem néz ki jól, mert akkor ott csak a fa van, ill a háttámlán csak egy szürke anyag van. a háttámla egészen a földig van, csak nem úgy rajzoltam
ilyenek a bútoraim. ágyról nem találtam képet, vagy még csak hasonlót sem, azért rajzoltam. a szobám rajzán pedig elfelejtettem berajzolni egy amolyan beépített szekrényt, a szoba jobb oldalán, az ablak mellett szinte egyből. remélem érthető :)
eléggé zsúfolt a szobám, de már eléggé meguntam ezt, ahogy most van, szeretném kicsit átrendezni :)
Milyen ötleteitek vannak rá?:) Köszönöm előre is a válaszokat!
Esetleg ha kérdéseitek vannak, nyugodtan tegyétek fel, szívesen válaszolok rájuk :)
16/L
13 négyzetméteres lakótelepi szoba (520x250 cm?)... nekem is ilyen volt, imádtam. Ez egy hosszú, széles cső, amiben minden elfér, de ha szekrénysorod van, nagyon nem tudsz vele mit csinálni, adja magát minden, hogy hol a helye. Mondjuk húgom állandóan próbálgatta a sajátját, de soha nem jutott semmire.
Az általad rajzolt felállással sem tudsz mit kezdeni, inkább húzasd át a bútorokat (vagy szerezz egy ágytakarót), fesd/tapétázd át a szobád, szerezz egy új lámpát, néhány dekorációt a falakra, szerezz egy új szőnyeget!
A falakkal, ablakkal, ajtóval nem tudsz mit kezdeni. Hacsak nem dobod ki az egyik ágyad, nincs helyed variálni.
És le se kellett volna írnod, hogy 16/L, az átrendezési hajlam egyértelműen belövi a kort és a nemet... :)
minek ágy is meg kanapé is?
az egyiket kidobnám és saját ízlésem szerint berendezném. középen maradjon tér.
nem lakótelepi szoba, kertes házunk van :)
csak ez egy ilyesmi szoba... na m1
tér az van középen, az ágyam csak néha van kihúzva, ha ittalszik unokatesóm vagy barátnőm, vagy van hogy több barátnőm is, olyankor húzzuk ki a kanapét. azért van kanapém és ágyam is, mert a kanapét kaptam egyik rokonomtól, teljesen új, nekik már nem kellett mert költöztek és nem tudta hova tenni, nem is használtál se semmi. tudták hogy milyen színek vannak a szobámban és nekem adták (zöld). előtte a kanapé helyén volt az ágyam, vagyis kicsit hátrébb, és az ablak alatt sok-sok cserepes virág, békás szökőkút volt, csak ugye már nem fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!