Ki szeretném kérni a véleményeteket a megjegyzésben található fürdőszoba látványtervről. Tetszik-e nektek?
Ez egy 360 fokos kép. Lehet forgatni.
Renováljuk a házunkat és hobbi szinten egyedül próbálom megoldani a látványterveket. Szeretnék visszajelzést kapni a munkámról. A wc, mosdó és kád helye fix.
Színkombinációban elég sokat próbálkoztam, de már belefájdult a fejem. A számomra legjobban tetszőt mutatom meg nektek.
Nekem bejött!
Az üvegfalat én opálüvegre - vagy bizonyos magasságig mintás, nem teljesen tiszta, nem átlátszó cserélném, akkor nem kell a vízfoltokat állandóan takarítani, meg nem lesz zavaró ha valaki be akar menni vécére miközben a másik épp zuhanyzik. Nekünk épített zuhanyunk van és opálüveg, kétfelé nyíló ajtót rakattunk bele. Bevált.
de vannak nagyon jó matricák is zuhanyfülkéhez, azokat is nézegettük korábban.
Számomra is a famintás fal a furcsa.
A polc szerintem nem lóg ki annyira, hogy be lehetne verni a fejét.
Köszönöm a gyors hozzászólásokat!:)
Rendben, opálüveg megbeszélve :) viszont a programban nem találok olyat, úgyhogy a tervben ilyennek marad.
Magasak vagyunk, ráhibáztál. 180+ mindketten. Mindenképp majd először teszteljük a magasságot. Jelenleg 130 cm-nél kezdődik a polc.
Szemben a famintás fal valahogy nekem is szúrja a szemem. Talán azért, mert nincs szinkronban a falak színe? Ha a fehér falat is szürkére cserélem, talán jobbat mutat: [link]
Nekem tetszik a kékhez is a faminta. Mutatok pár inspirációs képet:
Törekedni fogok majd, hogy a csempe és a bútorlap színe minél hasonlóbb legyen.
Én a wc fölé nem húznám ki a tükrös szekrényt, nekem furi, elég csak a mosdó fölött. Nagyobb felület, amire állandóan lecsapódik a pára és folyamatosan takarítani kell, hogy kinézzen valahogy. :)
A zuhany falnál egyetértek abban, hogy az opálos/tejüveg jobb, szintén praktikussági okokból. A többi szerintem teljesen oké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!